Симона Загорова влезе в позорна битка с Андреа коя е

...
Симона Загорова влезе в позорна битка с Андреа коя е
Коментари Харесай

Щерката на Глория напълня зловещо, гони Андреа по тонаж!

Симона Загорова влезе в позорна борба с Андреа коя е по-дебела. Щерката на Глория се е наляла доста и догонва някогашната на Кобрата. И двете пухкавелки към този момент минали 75-те кила, само че на фотосите си наподобяват слаби като вейки, видя HotArena.

Симона Загорова може да е взела гения на именитата си мама Глория, само че не е наследила хубавата фигура и здравословния й метод на живот. На необработваните с фотошоп фотоси на Симона си личат непотребните 20-ина кила. За да скрие наедрелите бузи, начинаещата певица застава странично на и прикрива сланинките с част от косата.

22-годишната щерка на примата на фолка е безусловно е лелка пред родителката си, считат почитателите на фолка. Наследницата на русчуклийката потегли по нейния път и гради независима кариера, прави песни и клипове, върви по всемирски празненства, само че бледнее пред известната си родителка.
Феновете на чалгата съпоставиха Заторова с Андреа. И двете са млади, само че имат проблеми с наднорменото тегло. За техен позор момите обработват фрагментите си с фотошоп, с цел да наподобяват слаби като манекенки, написа Уикенд.

Като по-малка Симона имаше проблеми с тлъстините, само че властната й майка я подложи на непоколебим хранителен режим и по този начин момичето съумя да се втали за абитуриентския си бал. В последните години обаче отново се е ошишкала и колкото и да се пробва да крие тялото в необятни облекла, от километри си проличава едрата фигура.

Явно Мони е наследила по-пухкавите си форми от баща си Илия Загоров. И в случай че Глория беше пухкава при започване на своята кариера, примата съумя да се втали с визити в дебелариум, здравословен живот и спорт. За разлика от 45-годишната русчуклийка, която се лимитира в храната, 22-годишната й наследница плюска като за последно нездравословна храна и бяга от спорта като евреин от работа. Мадамата не е почитател на фитнес, само че обича пици, бургери и сладкиши. Дъщерята на Глория става все по-едра с всеки минал ден, а майка й не може да се бори с вълчия й вкус. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР