Симона Загорова събра над 110 000 гледания с новия си

...
Симона Загорова събра над 110 000 гледания с новия си
Коментари Харесай

Симона Загорова със секси снимки и нова песен

Симона Загорова събра над 110 000 гледания с новия си шлагер " Жалко ". Щерката на Глория е във вихъра си и с изключение на, че прави нови песни, пуска много сексапилни фотоси в мрежата, които несъмнено харесват на нейните почитатели.

До всички, които я подлагат на критика по отношение на тежестта ѝ, Симона ги опровергава със своите извивки на тялото си и по всичко проличава, че се поддържа във форма. Личи си, че младата изпълнителка се усеща прелестно и е подготвена за нови провокации.
                             

Наскоро Симона Загорова призна тъжната истина за бащата на детето си:

" С Даниел приключихме нашите любовни връзки, само че въпреки всичко сме родители на Галина и това е най-важното в тази ситуация. Аз и моето фамилията, както той и неговото семейство, ще участваме в развъждането на Галина, с цел да не е ощетена по някакъв метод. Това, което се е случило сред нас няма никакво значение. Важното е всичко да бъде наред за нея ", споделя младата майка.

Неведнъж е ставало дума в медиите, че Глория била срещу връзката на щерка си с Даниел. Въпреки всичко Симона се противопоставила и траяла да се среща с него, а не след дълго и забременяла. А през днешния ден Глория е извънредно щастлива, че има внучка, освен това кръстена на нея и оказва помощ в грижите за детето. 
                             
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР