Симона Загорова редовно присъства в медийното пространство с хвалби по

...
Симона Загорова редовно присъства в медийното пространство с хвалби по
Коментари Харесай

Изненада! Симона Загорова потресе зрителите с вида си

Симона Загорова постоянно участва в медийното пространство с хвалби по фотосите й в Инстаграм, на които наподобява безупречно. В действителността нещата наподобяват по напълно различен метод. Неотдавна в предаването „ На кафе “ звездната дъщеря и майка й Глория застанаха пред камерата, с цел да опишат за иден взаимен празничен концерт в Перник и за новото парче на младата изпълнителка.

На зрителите не беше интересно какво ще кажат двете, а бяха потресени как изглежда Симона – по-възрастна от майка си и много по-пълна, отколкото я виждаме в социалните мрежи.


Кадър от " На кафе "

Визията на Загорова „ впечатли “ и стигналият до върховете на бодибилдинга в Америка Слави Горанчовски. „ Гледам ги и се чудя… Коя е майката? “, отправи фин намек към последователите си той, без да подчертава каква е разликата между родителката и щерката.




Симона в Инстаграм
Феновете на фитнес шампиона веднага започнаха с коментари в същия дух: „ По-пълничкото “, „ Тя майката беше същото кюфте на нейните години, ама после се „ разтренира “ в операционната “, „ Набухтяла е леко щерката “ .
Други пък защитиха младата певица, че е в такава възраст, в която хормоните си казват думата.
Вероятно Симона наистина ту сваля, ту качва. И по-пълничка е готина, остава само да не се срамува от това и да не лъже с издължени фотоси в Инстаграм.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР