Симона Загорова не беше като някои други родни знаменитости, които

...
Симона Загорова не беше като някои други родни знаменитости, които
Коментари Харесай

Симона Загорова разкри защо не показва дъщеря си и кога ще го направи

Симона Загорова не беше като някои други родни звезди, които обгърнаха в тайнственост раждането на детето си. Напротив - когато на бял свят се появи дребната Галина, това се разбра небрежно от всички ни. 

За разлика от други известни българи, Симона бързо сподели щерка си... само че постоянно с емоджи или стикер на лицето ѝ. Това доближи до комични обстановки, в които певицата хем качва фотография единствено на Галина, хем тя съвсем напълно е покрита с емоджита. Защо го прави и по кое време най-сетне ще спре с това? Отговорът пристигна от първо лице в телевизионно изявление. 

Виж още: Андреа разяснява хейта към нея: И ние сме хора, и ние имаме усеща!

Оказа се, че ще забележим дребната Галина, едвам когато тя бъде покръстена. Но не се безпокойте, Симона Загорова към този момент обмисля по кое време да се случи това, като датите са две - 25 февруари, когато е първият рожден ден на Галин, или Великден. 

По сходен метод постъпиха преди време и други известни нашенци - Златка Райкова и Благой Георгиев, откакто се роди Благой Джуниър. Само че те даже не го посочваха, камо ли да му поставят емоджита по лицето.

Виж още: Звездна коледа: Как Галена, Светлана Гущерова, Тита и още инфлуенсъри посрещнаха празниците 

Иначе Симона Загорова е измежду звездните майки тази година. През февруари тя роди дребната Галина, а през лятото на годината се раздели с татко ѝ - Даниел. Въпреки раздялата тя съобщи, че резервират връзки в името на развъждането на детето им. 

Изображение: https://www.instagram.com/simonazagorova21/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР