Симона Загорова може и да се опитва да гради самостоятелно

...
Симона Загорова може и да се опитва да гради самостоятелно
Коментари Харесай

Симона На Глория Стана Копие На Майка Си

Симона Загорова може и да се пробва да гради независимо име като певицата, само че от пръв взор се вижда, че най-малко външно е одрала кожата на майка си Глория в нейните юношески години. Не единствено лицето и фигурата й са същите, само че и стилът на обличане, държанието, даже прическата.

Само като погледнеш Симона до Глория, излиза наяве, че момичето има фикс концепция да е като майка си. Очевидно е, че приликата сред двете не е само разследване от техните сходни гени, а несъзнателен блян на дъщерята. Младата певица целеустремено се старае да бъде копие на майка си, въпреки да твърди, че сякаш държала да има личен имидж и да излезе от сянката на авторитетната си родителка.

След присъединяване в „ Гласът на България ” преди година Загорова доста държи да бъде представяна не просто като певица, а като поп изпълнителка, с цел да е ясно, че за разлика от майка си, няма нищо общо с фолка.

Момичето неотдавна пусна парче с очебийно хип-хоп звучене, във видеото на което обаче е доста мъчно да се разбере коя от двете е снимана – Симона или Глория преди двайсетина години. Косата на младата певица е на същите талази, които майка й носеше преди време, гримът й е във всевъзможни краски – отново като на мама от 90-те, дори гласът припомня зората на кариерата на русенската фолк прима.

Ако качеството на записа беше малко по-лошо, а текстът – една концепция по-елементарен и по-малко пошъл, би било елементарно човек да се заблуди, че слуша някое непознато досега остаряло парче на примата на „ Пайнер ”, написа „Уикенд“.

Едно обаче спъва цялостната аналогия на Симона с нейната майка. Това се непотребните килограми, от които все не може да се отърве. Като млада Глория също имаше сходни проблеми, от които обаче съумя да се отърве, с помощта на непрекъснатите курсове по лековит апетит с доктор Емилова.

Тя мъкне със себе си Симона още от ранна детска възраст. За разлика от нея обаче, момичето има по-сериозна податливост към пълнеене и колкото и да отслабна, постоянно й остават най-малко по 5-6 непотребни кг, които не съумява да смъкна.

С времето обаче Заговора решила, че точно те й придават женственост и почнала да се харесва точно такава, каквато е сега. Въпреки това се приказва, че преди да снима клип, постоянно минавала курс с недояждане, с цел да наподобява допустимо най-добре, когато застане пред камера. След това обаче стремително си прибирала всички изгубени килограми.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР