Симона Загорова може и да има любовни разочарования, но отлично

...
Симона Загорова може и да има любовни разочарования, но отлично
Коментари Харесай

Симона Загорова разкри по какви мъже си пада

Симона Загорова може и да има любовни разочарования, само че чудесно знае какво търси в мъжете. И по всичко наподобява, че към този момент ще е безкомпромисна в това отношение.

Щерката на поп фолк примата Глория не залага на скандални прояви в общественото пространство, както гоялма част от известните ни персони, в това число и наследниците им. Нещо повече - Симона се старае да бъде главно потребна и забавна пред камера, както е в тази ситуация с кулинарния й блог.

 undefined

Колкото до мъжете - към момента не е ясно дали след раздялата с бащата на щерка си Галина, Мони има нов мъж до себе си, само че пък са ясни изискванията, които той сигурно би трябвало да покрива за задачата.

Дъщерята на Глория не крие, че е супер ревностна и не търпи да дели половинката си с други дами. Казано с други думи - Симона желае цялото внимание да е ориентирано към нея. Държи мъчително и на честността. Ако мъжът до нея има секрети, значи няма да се получи.

"Важно е да мога да разгадавам на половинката си ", споделя Симона, която ненавижда доста, в случай че е на среща, телефоните да са по-важни от самата среща.

 undefined

"Мразя някой да си гледа в телефона, когато сме дружно на масата. Така виждаш, в случай че някой има интерес към теб. Гафове постоянно ще има другояче на първа среща "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР