Симона Загорова, която стана майка наскоро, направи трогателен подарък на

...
Симона Загорова, която стана майка наскоро, направи трогателен подарък на
Коментари Харесай

Симона Загорова посвети песен на новородената си дъщеря

Симона Загорова, която стана майка неотдавна, направи покъртителен подарък на щерка си, посвещавайки ѝ ария. Но вместо да заложи ново парче, тя избра да направи собствен личен вид на песента " Радост-тревога ", която родителите ѝ Глория и Илия Загоров сътвориха в чест на нейното раждане преди повече от 20 години.

Изпълнителката разгласява в обществените мрежи своята интерпретация на сингъла.



" Преди 21 години майка ми и татко ми написаха тази ария за мен. Радвам се, че през днешния ден мога и аз да я изпея за моята щерка! Хубавите песни и същинските текстове остават постоянно! С песента ще видите и фрагменти от болничното заведение, изписването и посрещането у дома! Благодарим на Д-р Мишел Шоайб и целия екип за професионализма, както и на всички в АГ Болница " Шейново " за отношението! На всички другари, почитатели за пожеланията! На всички близки и другари за загрижеността и обичта! Обичаме ви! Мама, тати и бебе Галина! ", написа брюнетката в обявата си.



" С какъв брой боязън те чаках аз и доста сълзи все за теб пролях. Надежда, религия внесе ти в дома, едничка моя свидна щерка.
Слънчице мое, по какъв начин те обичам, без теб не мога, радост-тревога ", гласят думите в първия куплет и припева на парчето, за които умерено може да се каже, че показват възприятията на всеки един родител.

" Винаги се вълнувам, когато чуя тази ария, просълзява ме. Обичам да я пея на щерка ми и сина ми ", написа една от почитателките на Загорова в мненията под поста.

Симона стана майка за първи път през вечерта на 25 февруари, тогава тя даде живот на момиченце, което с половинката ѝ Даниел кръстиха Галина - както в действителност е същинското име на известната му баба. На втори март двете напуснаха столичната болница, в която бяха настанени, а изписването им от здравния център се трансформира в същински празник.

Тогава пред входа на постройката се образува самобитно шествие, участници в което бяха най-близките хора и другари на Загорова, пристигнали, с цел да я приберат и изпратят до дома ѝ. Сред присъстващите, несъмнено, бе и Глория. За жал обаче Илия Загоров, живеещ от дълго време в Швеция, не съумя да се прибере за радостното събитие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР