Симона Загорова е от месец в Слънчев Бряг, където живее

...
Симона Загорова е от месец в Слънчев Бряг, където живее
Коментари Харесай

Ето защо Глория недолюбва гаджето на дъщеря си

 Симона Загорова е от месец в Слънчев Бряг, където живее при новия си другар Даниел Милушев. Младежът е непретенциозен и трудолюбив, а младата певица му оказва помощ до момента в който той приготвя заведението, в което ще работи като сервитьор през идващият летен сезон.

Обикновеният генезис на Дани е най-вероятната причина Глория да не утвърждава връзката на щерка си Симона, пише LifeOnline.bg. Примата на поп фолка не е " лайкнала “ нито една фотография на щерка си с новия й фаворит. Зетят и звездата от Две могили не се следват в Инстаграм,  да не приказваме за другарство въпреки и виртуално във Facebook.

В същото време певицата наподобява бързо е намерила заместител на Йордан Джермански, с който се разделиха преди няколко месеца, а повода е желанието му да я откаже от музикалната сцена. 

Певицата е в жилището си в Слънчев бряг, само че от сторитата в Инстаграм разбираме, че не е сама. И не става въпрос за другарка, а за нов мъж в живота й. 

Изпълнителката показа фотография с две чаши с вино на фона за красивия залез, което породи голям брой въпросителни с кого е в тази сантиментална конюнктура. Преди това пък се разноски в открити води с мощна и скъпа яхта от пристанището в Свети влас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР