Симона Загорова е дъщеря на примата на фолка Глория, но

...
Симона Загорова е дъщеря на примата на фолка Глория, но
Коментари Харесай

Болни амбиции за голяма кариера тресат щерката на Глория, неосъществената певица се размечта за „Капките“

Симона Загорова е щерка на примата на фолка Глория, само че не е известна единствено с това. Младата дама е натрупала известност и със личните си триумфи в музиката, един от които е успеха й в състезанието „ Бургас и морето ”. Студентката в Нов български университет победи на феста през лятото на 2018-а.

- Симона, във почивка ли сте към този момент?
- Отдала съм се на работа. За моя наслада повече от участията ми са на българското Черноморие. Съчетавам потребното с приятното. Радвам се на хубавото време и си почивам паралелно с уговорките.

- Подготвяте ли нови песни?
- Да, работя интензивно върху няколко плана. През лятото ще излезе нова моя ария, която ще зарадва феновете ми. Надявам се да им хареса, ще бъде нещо извънредно друго, нещо, което не съм правила до момента. Дано изненадата да е приятна. Ще запазя в загадка дали песента е дуетна или не.

- Да чакаме ли и албум от вас?
- Това ми е огромна фантазия. Вече имам задоволително песни, които съм пускала като сингли. Смятам, че ми трябват единствено още няколко и албумът може да стане факт.

- Участвала сте в „ Гласът на България ”, а през 2018-а спечелихте „ Бургас и морето ”. Бихте ли се впуснала отново в конкурс или музикално риалити?
- Харесвам този вид излъчвания и състезанията - добре е, когато ги има. Те са сцена, която дава опция за изяви, място, където гениите могат да бъдат чути. Шанс са за всеки, който желае да се занимава професионално с музика.
За моя наслада, предходната година станах победител в „ Бургас и морето ” и благодаря за оценката на журито и аплодисментите. Сега не съм се замисляла дали още веднъж бих взела участие, само че в живота нищо не се знае. На този стадий може би не бих се присъединила в „ Х Фактор ” и „ Гласът на България ”, само че пък бленувам за „ Като две капки вода ” или предаване от рода на „ Денсинг старс ”. А за какво един ден да не прекрача и прага на Къщата на „ ВИП Брадър ” (смее се)...

- Докъде стигнахте с висшето си обучение?
- Завърших бакалавърска степен в Нов български университет, остава ми единствено тържественото дипломиране. В момента изучавам за магистър. До завършването имам единствено един учебен срок. До февруари би трябвало да съм завършила с образованието си.

- Майка ви Глория по какъв начин е? Чувате ли се постоянно, виждате ли се?
- Разбира се, че сме непрекъснато в контакт, та ние живеем дружно. Поддържам прелестни връзки с цялото ми семейство – с майка ми, татко ми, бабите, с всички родственици. С мама се виждаме, когато и двете сме свободни и се намираме на едно място. Иначе се чуваме по телефона всеки ден. Майка ми се радва на триумфите ми, както и аз на нейните. Всичко си върви, както би трябвало.

- В какви връзки сте с приятеля на майка ви?
- Пожелавам й доста благополучие - единствено това мога да кажа. Нито ще отхвърлям, нито ще удостоверявам дали има мъж до себе си, нито каквото и да е друго за персоналния й живот. Каквото и да се случва с мама - хубаво или неприятно, аз ще бъда до нея.

- Щастлива ли е майка ви в персонален проект?
- Да, щастлива е. Много. Но за мъж до нея не мога да кажа нищо (смее се). Както знаете, нейно предписание още от началото на кариерата й е в никакъв случай да не приказва за личия си живот в медиите.

- Ще ревнувате ли, в случай че майка ви има човек до себе си?
- Не съм на 5 годинки. Достатъчно огромна съм и съзнавам, че не трябва да изисквам от майка ми цялото й внимание да бъде за мен. Тя ми го е давала в годините, когато съм растяла и съм се оформяла като човек. За наслада, аз към този момент съм това, което тя е желала да направи от мен като персона и жена. Така, че сега и мама би трябвало да си гледа живота. Единствено мога да ревнувам, в случай че някакви хора - в персонален проект или сътрудници, не заслужават да са до нея. А когато е щастлива и има същински другари край себе си, се веселя.

- До вас има ли мъж? От кого, с изключение на от роднините си, получавате поддръжка?
- Смятам, че персоналният живот не трябва да се излага на показ... Има доста хора, които ме поддържат в това, с което се занимавам. С тях мога да споделя всичко, от тях мога да потърся съвет по какъв начин да реша даден проблем. Няма да е погрешно, ако  кажа, че съм щастлива, че имам доста положителни другари до себе си.

- Получавала ли сте неприлични оферти?
- Не мисля, че която и да е моя колежка, а и която и да е красива и поддържана госпожица, не се е сблъсквала с това. Зависи си от персоналния ти морал дали да обърнеш внимание на нещо такова. Винаги ще има хора, които ще насочат предложения и ще се пробват да преминат едни избрани граници.

- Планувате ли нови татуировки по тялото си?
- Не. И трите татуса, които имам, са свързани с тематиката „ Музика ”. Те са нещо, което ме разказва безусловно. Така че - стига толкоз.

- Как поддържате външния си тип?
- Старая се да упражнявам 3 пъти в седмицата, когато имам време. Работата ми също изисква много сила. Движението е доста значимо, само че внимавам и с храната, която употребявам - лимитирам се от дадени неща.

- Тази година ходихте ли при диетоложката доктор Емилова?
- Тази година не съм. Ние от години у дома един път седмично сме единствено на мед, чай и плодове. Това поддържа, по този начин си здрав и благополучен.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР