Симона Халеп пропусна сериозна част от сезон 2021 поради неприятна

...
Симона Халеп пропусна сериозна част от сезон 2021 поради неприятна
Коментари Харесай

Първата изненада вече е факт: Халеп отпадна още на старта в Доха!

Симона Халеп пропусна сериозна част от сезон 2021 заради неприятна травма, а през заключителните месеци не впечатли с изявите си на корта. Постепенно обаче румънката като че ли се завръща към най-хубавата си форма и все още през 2022 се показва по отговарящ метод, само че разочарованията в резултатите й също не отсъстват и през днешния ден тя позволи ранно проваляне на шампионата в Доха. Непреодолимо затруднение за Халеп се оказа Каролин Гарсия, като срещата завърши за малко повече от 90 минути и резултат 6:4 6:3 в интерес на по-нискокласираната състезателка.

В хода на първата част и двете тенисистки не впечатлиха с играта си на начален удар. Колебливите им изяви на сервис бяха причина и за равностойните начални минути от дуела, в които феновете станаха очевидци на общо 11 отразени благоприятни условия за брейк. Паритетът в резултата се резервира до последно, когато обаче Гарсия ненадейно увеличи равнището си и съумя да отмъкне съперниковото подаване за 6:4, а по този начин прибави откриващия сет на сметката си.

Във втората част подемът на Гарсия продължи. Французойката осъществя пробив във втория гейм и съумя да удържи на последвалия напън от страна на своята именита съперничка, отразявайки четири брейкбола, с цел да поведе с 3:0. Нито за миг оттук нататък Гарсия не се поколеба и изцяло справедливо постави точка на разногласието в своя изгода, продължавайки решително към идващия стадий на конкуренцията.

Caro comes through! ✈️
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР