Симона Халеп премина през безкраен брой перипети през сезон 2021.

...
Симона Халеп премина през безкраен брой перипети през сезон 2021.
Коментари Харесай

Халеп: Все още съм способна да играя на високо ниво и го доказвам в Индиън Уелс

Симона Халеп мина през безконечен брой перипети през сезон 2021. Румънката бе принудена да си вземе продължителна отмора, с цел да се възвърне от травма в бедрото, а след това на шампионата в Монреал през месец август тя направи своето завръщане към обичания спорт, само че разочарова почитателите си с посредственото си показване.

С течение на времето някогашната международна номер едно последователно преоткри своя темп и още веднъж стартира да впечатлява с изявите си, а през утрешния ден ще изиграе своя следващ полуфинал за 2022-ра. В очакване на дуела с Ига Швьонтек Халеп разяснява пред WTA по какъв начин се усеща на корта:

" Мисля, че това беше най-хубавият ми мач от началото на 2022-ра. " - стартира Халеп. " Чувствах се чудесно от първата до последната точка. Бях уверена във опциите си. Вчерашният триумф затвърждава убеждението ми, че към момента съм способна да играя на високо ниво. Миналата година беше сложна за мен и това да бъда тук, да се състезавам наред с моите колежки, значи в действителност доста. Чувствам, че последователно се приближавам към най-хубавата си форма. Ще извлека позитивите от 1/4-финалния дуел и идващия път ще изляза на корта още по-уверена.

Срещу Ига ми следва сложен мач, защото сега тя се показва може би на най-високо равнище от всички нас в WTA Тура. Намира се в отлична форма, тъй че сигурно ще би трябвало да съм подготвена за оспорвана борба. Самият факт, че съм на полуфинал обаче демонстрира, че аз също съм на нужното ниво. Не чувствам никакво напрежение. Просто ще направя всичко по силите си и ще се любувам на срещата. " - приключи Халеп.

Източник: WTA

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР