Симон Роша е едно от имената, които ще чуваме все

...
Симон Роша е едно от имената, които ще чуваме все
Коментари Харесай

Бягство в света на приказките с роклите на Симон Роша

Симон Роша е едно от имената, които ще чуваме все по-често, когато става въпрос за Седмицата на модата в Лондон. Вече за осми следващ сезон виждаме от нея дребна студийна от рокли, които ни придвижват в отминала епоха. В сбирката й за пролет 2021 година виждаме детайли от облеклата от викторианска Англия, а самата Симон Роша споделя, че е била въодушевена от картините, изобразяващи Нел Гуин – дългогодишна държанка на крал Чарлз II.
               
on Sep 19, 2020 at 11:49am PDT

Както винаги  й са направени с доста елементи, бродирани на ръка, а в случай че се загледаме в класическите британски бродерии, ще видим буквите на дизайнерката, съвсем незабележимо вписани в останалите декоративни детайли.

Творенията на Симон Роша на пръв взор наподобяват сложни за носене, кройките са обемни с доста тафта и дантела, а моделите носят обеци и декорации за глава от перли. Всичко това ни припомня повече на сценичен костюм, само че поотделно облеклата й могат да бъдат съчетани в елегантни и в същото време открояващи се тоалети. Едно е несъмнено, пролетната й сбирка е едно същинско бягство от действителността. Разгледайте я цялата в нашата изложба!
               
on Sep 21, 2020 at 3:16am PDT
 


 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР