Симо Касабов е бизнесменът, който се прочу вчера из цяла

...
Симо Касабов е бизнесменът, който се прочу вчера из цяла
Коментари Харесай

Ревнивият богаташ, който би жена си с тенис ракета, е Симо Касабов! Семейна идилия във Фейса, домашен екшън зад паравана СНИМКИ

Симо Касабов е предприемачът, който се прочу през вчерашния ден из цяла България, откакто свиреп преби брачната половинка си поради ревнивост, научи iNews.bg. Женицата бере душа в болница и е претърпяла интервенция. Междудругото за най-малко повторно се постанова тя да ляга под ножа след нанесен побой от благоверния й. Този път млатенето е било благодарение на тенис ракета и ритници тъй че положението на жертвата на домашното принуждение е тежко - далкът й е отхвърлен, има и други пострадвания.



Пловдивският ревнивец, чиито компании се занимават с разнородна активност, бил конфигурирал подслушвателни устройства в мобилните телефони и такива за следене на местоположението - на дамата и на децата. Те неведнъж са били заключвани в дома им без тяхното единодушие. Имало е доста пъти кавги и побои. На 14-ти към 23,00 часа мъжът се прибира и заварва жена си да приказва по телефон, който той не е виждал и който няма сложено устройство за подслушване. Тогава взима една тенис ракета и стартира побой, в резултат на който потърпевшата е с голям брой хематоми, разкъсан далак, фрактури на две ребра спукано тъпанче.



След побоя дамата съумява да избяга, а нейни приятелки я откарват до болничното заведение. Там лекарят я познава, тъй като се оказва, че през 2018 година тя е била при него - отново с контузии, като тогава завила, че е паднала по стълбите. 

Във Facebook страницата на Симо Касабов има голям брой фотоси, илюстриращи фамилна идилия, почивки на скъпи дестинации и усмивки. Зад този излъган заслон обаче дамата и децата са живеели в истински пъкъл. Той е бил и измежду учредителите и спонсорите на партията на Цветан Цветанов.



Зорко око на нашата медия видя, че под изявления на Каасабов към този момент валят многочислени обвинявания към него и хората го атакуват.



Ревнивецът, който е измежду известните почитатели на Локомотив Пловдив, сега е в ареста и следва да му бъде повдигнато обвиняване.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР