Симитли. Започва цялостна реконструкция на площада в град Симитли. Кметът

...
Симитли. Започва цялостна реконструкция на площада в град Симитли. Кметът
Коментари Харесай

Благоевград: Започва цялостна реконструкция на площада в град Симитли

Симитли. Започва цялостна реорганизация на площада в град Симитли. Кметът Апостол Апостолов е сложил символичното начало на строително-монтажните действия на дейностите по площадното пространство. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Пирин от Община Симитли. Цялостна реорганизация на площада в град Симитли ще бъде осъществена по извоюван от Общината план. Стойността на самодейността е 2 милиона лв., а площадното пространство се чака придобие напълно нов образ.
Отец Спас е отслужил водосвет за здраве и безпроблемно протичане на дейностите по плана. След това е била положена и символичната копка пред постройката на Община Симитли. Часовникова кула в горния завършек на площада е измежду новите придобивки, които ще имат жителите на града. Кметът Апостолов е поискал триумф на строителите и изпълнителите на плануваните действия.
Тази година поради ремонта в центъра на Симитли празникът на града ще се организира на актуализирания градски стадион „ Септември ”. Ще бъдат построени водни каскади, беседки, пейки, фонтани, както и огромна сцена, която ще е покрита и е оборудвана със специфични светлинни резултати. Настилката на цялото площадно пространство ще е от гранит. Очаква се осъществяването на този план да промени образа на центъра на града.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР