Симитли. Огромен интерес предизвика Нощта на театрите“ в Симитли. Това

...
Симитли. Огромен интерес предизвика Нощта на театрите“ в Симитли. Това
Коментари Харесай

Огромен интерес предизвика „Нощта на театрите“ в Симитли

Симитли. Огромен интерес провокира „ Нощта на театрите “ в Симитли. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ - Пирин от Общината. Четирите представления и изложбата, с които градът се включи в платформата „ Европейска нощ на театрите “ бяха посетени от стотици поданици и посетители на общината. Малки и огромни, фенове и уредници изпитаха прочувствени и незабравими часове в салона, докосвайки се до театралното изкуство. Драматичен спектакъл „ Проф. Енчо Халачев “ и Театрална школа към НЧ,,Св.Климент Охридски " – град Симитли потопиха публиката в изкуството на театъра. Нощта на театрите се оказа най-предпочитаното събитие за превозване на съботния ден в Симитли. „ Аладин и вълшебната лампа “ за следващ път препълни салона на читалището и стопли киносалона от щастието на най-малките, на които бе отдадено това зрелище. Уникалното зрелище „ Играем Шекспир “ от Драматичен спектакъл,,Проф. Енчо Халачев “ бе играно на претъпкана зала и гледано с огромен интерес.
„ Двубой “ показаха театрална школа към читалище „ Св. Климент Охридски “ град Симитли, като децата на Симитли, с началник Бранимир Митов, дадоха всичко от себе си да покажат, че театъра и развиването му в Симитли в никакъв случай няма да спре. Близки и другари, съученици и посетители препълниха залата и с бурни овации демонстрираха възхищението си от представлението.
Незабравимото зрелище „ Поличба “ - Драматичен спектакъл,,Проф. Енчо Халачев “ с нов прочит на режисьора Бранимир Митов изправи публиката на крайници, а аплодисментите бяха неспирни.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР