Симитли. 645 ученици чуха първия училищен звънец в СУ Св.св.

...
Симитли. 645 ученици чуха първия училищен звънец в СУ Св.св.
Коментари Харесай

645 ученици чуха първия училищен звънец в СУ „Св.св. Кирил и Методий“ в Симитли

Симитли. 645 възпитаници чуха първия учебен звънец в СУ „ Св.св. Кирил и Методий “ в Симитли. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . За първи път в класните стаи влизат 54 първокласника, разграничени в три класа с класни ръководители Теменужка Цветанова, Татяна Николова и Мария Шалдева. Голям празник бе стартът на новата образователна година. Училищният довр се оживи от събраните деца, учители и родители, с цел да слагат новото начало. С помощта на своите учители, гениите на учебното заведение, както и децата от танцов отбор „ Веселие “ направиха цветна стратегия.„ Тази година шестнадесетият ден на септември ни събра в учебния двор, с цел да сложим началото на новата образователна година. Наоколо греят като слънца усмивките на нашите възпитаници, които нямат самообладание да влязат в класните си стаи, а те ще ги посрещнат актуализирани, съвременни и уютни. Обещаната и предстояща смяна е към този момент факт. По-голямата част от учебния двор е към този момент актуализирана, което нямаше да бъде допустимо без безспорната поддръжка на общинското управление в лицето на нашия безрезервен кмет – господин Апостол Апостолов, на който желая да благодаря от мое име, от името на колегията, от щастливите деца и възторжените им родители. И наред с вълнението от първия образователен ден, всички ние си представяме многообразието от действия и прояви и новаторски образователни часове в кабинетите навън. Щастливи сме да споделим всички свои празници и с господин Стефан Апостолов. Отзовавайки се на нашите предложения всякога, той внася оптимизъм, доказвайки дейната си съпричастност към нашето учебно заведение. И през днешния ден с горделивост мога да кажа, че учебното заведение се предава като новаторско в очите на авторитетните институции с променения дворен интериор, с опциите за развиване, изява на гениите на учебното заведение, както и с прелестния ни екип.
Мили възпитаници, сътрудници и родители, искам ви преди всичко здраве, доста щастливи моменти, триумфи и сбъднати фантазии! Честит първи образователен ден! “
С тези думи, шефът на СУ „ Св.св. Кирил и Методий “ – Симитли, Таня Янкова приветства за празника всички присъстващи.
Директорите на учебното заведение и учителите посрещнаха всички свои възпитаници и им пожелаха триумф през новата образователна година. Много песни и танци направиха денят един от най- прелестните за Община Симитли. По-големите посрещнаха най-малките жители на родното учебно заведение със специфични приветствия и под звуците на първия учебен звънец трите класа първолаци в учебното заведение в Симитли за първи път влязоха в своите класни стаи.
Празника на учебното заведение почетоха: кметът – Апостол Апостолов, ръководителят на Общински съвет Симитли – Владимир Христов, кметски наместници, както и националният представител – Стефан Апостолов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР