Симеона Патърова е част от младежкото попълнение в листата за

...
Симеона Патърова е част от младежкото попълнение в листата за
Коментари Харесай

Програмата инвитро е приоритет в здравеопазването според СДС-Варна

Симеона Патърова е част от младежкото попълнение в листата за общински съветници на Съюза на демократичните сили под номер 64. Завършила е във варненския Икономически Университет, компетентност „ Маркетинг ”.

– Какви са главните политически послания на претендентите за общински съветници от листата на Съюз на демократичните сили?

– Основна цел на Съюза на демократичните сили е дефинирана в посланието „ Европейски жители с европейски приходи ”. За мен и сътрудниците ми от младежката организация на Съюз на демократичните сили това може да се осъществя единствено като следствена връзка с развиването на стопанската система.

– Какви са целите в управническата стратегия на съветниците от Съюз на демократичните сили?

– Основните цели в управническата стратегия на съветниците от Съюз на демократичните сили е стимулирането на дребният и междинен бизнес, откриването на нови работни места, осъществяване на транспарантни състезания, които не са авансово уговорени. От изключително огромно значение е стимулирането на младите да се върнат в България, което може да се случи посредством по-малко спънки пред реализацията им, доверие във опциите им и повишение на стандарта на живот като цяло.

– Какви са съответните задължения и начинания, за които упорстват варненци, хората от Вашия квартал, сътрудниците в професионалната ви сфера?

– Варненци упорстват да се понижи корупцията, да има повече работни места с по–добри заплати, съответни на положените старания и успеваемостта. Поставят въпроси за възстановяване на пътната инфраструктура в периферията на града. За жителите на Варна е належащо да не стопира подобряването на изискванията за живот, което може да се случи с дейната работа на съветниците от Съюз на демократичните сили.

– В каква степен добре стикованият екип е гаранция за ефикасна работа?

– Каквато и идея да се пази от съветниците на Съюз на демократичните сили, за реализацията й са решаващи общите старания, хъс за работа и уменията, които имаме. Това са част от детайлите, които всеки един добре стикован екип би трябвало да има, с цел да бъде потребен на обществото.

– Какви са потребностите на съгражданите ви, които ще са съществени цели за вас в идния мандат?

– За мен като младеж, цели в идният мандат ще бъдат реаризацията на младежите, посредством откриването на нови работни места, които да се заемат от млади, виновни, квалифицирани и кадърни мои връстници.

Друг персонален за мен приоритет ще бъде отделянето на повече средства от общинският бюджет за подпомагането на млади двойки с репродуктивни проблеми, стратегиите инвитро, както са известни измежду обществеността./sdsvarna.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР