Симеон Щерев не е в болница, а си е у

...
Симеон Щерев не е в болница, а си е у
Коментари Харесай

Състоянието на Николай Щерев се подобрява, но той все още е на командно дишане

Симеон Щерев не е в болница, а си е вкъщи и е под карантина, оповестява 24chasa.bg. Съпругата му Мария също е изписана от ВМА, откакто даде положителн проба за ковид. В болница остава само синът му Николай, който има усъвършенствания след лекуването във ВМА. Все още обаче е на командно дишане.

" От 17 юни съм под карантина. Не съм мърдал от вкъщи. Сега очаквам да ми създадат тест на 14 юли. Показателите на Ники се подобравят, в този момент чакаме да го смъкват от апарата за дишане. Просто би трябвало да се внимава доста. Той подцени обстановката и отиде при доктор, чак когато не можеше да диша. Благодаря на лекарите, в този момент е по-добре ", показа самият Симеон Щерев. " Поне аз го карам по-леко, в сравнение с грипа, който ме повали през декември ", добави легендата.

Щерев, който е бронзов медалист от Олимпиадата в Сеул последно работи като помощник-треньор на националния тим по женска битка на Русия. Симеон Щерев дълги години бе народен треньор по свободна битка. Под негово управление Станка Златева стана 5 пъти международна шампионка и два пъти стана олимпийска сребърна медалистка. След това той работи в националния тим на Азербайджан, преди да се реалокира в Русия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР