Симеон Сакскобургготски изрази разочарованието си, че е загубил делото за

...
Симеон Сакскобургготски изрази разочарованието си, че е загубил делото за
Коментари Харесай

Сакскобургготски: Възпитаваха ни да служим, не да консумираме властта

Симеон Сакскобургготски изрази разочарованието си, че е изгубил делото за собствеността върху двореца Врана и прилежащия към него парк, съобщи Българска национална телевизия.

Тази вечер във Врана беше показана книгата му " Една цел - България " .

По думите му, това е унаследен парцел на неговото семейство.

" А още повече като вземете поради, че това са наследствени парцели отпреди години, трето потомство, в това време ние сме били възпитавани да служим, не да се облагодетелстваме , не да консумираме властта или други напълно първоначални планове, ние служехме. " - уточни Сакскобургготски

Книгата ме у е двуезична - на български и на британски. Тя включва послания на Симеон Сакскобургготски, направени през интервала 2010-2018 година, откакто той към този момент не е министър-председател на България.

Най-често звучащото обръщение е за единството на нацията. " Няма нация, която е съумяла разграничена ", акцентира някогашният министър председател.

В книгата има увод на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, който написа, че " Симеон II беше и си остава народен капитал с европейско политическо измерение ".

 Сакскобургготски: Грозно би било да ме принудят на второ заточение
Сакскобургготски: Грозно би било да ме принудят на второ заточение

Това е едно систематично гонене от години съгласно Сакскобургготски
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР