Симеон Сакскобургготски излезе с емоционално обръщение, в което благодари на

...
Симеон Сакскобургготски излезе с емоционално обръщение, в което благодари на
Коментари Харесай

Сакскобургготски трогнат от съчувствието на народа

Симеон Сакскобургготски излезе с прочувствено послание, в което благодари на сънародниците си, които са го подкрепили в " този непосилен за фамилията миг ".
Сакскобургготски е получил стотици позвънявания и имейл от страната и чужбина, откакто Софийски градски съд взе решението , че дворецът " Врана " не е благосъстоятелност на фамилията.

Освен това в мнения в медии и в обществените мрежи Симеон Сакскобургготски също и видял възмущението на хората от откровените неистини, които се тиражират.

 Сакскобургготски: Грозно би било да ме принудят на второ заточение
Сакскобургготски: Грозно би било да ме принудят на второ заточение

Това е едно систематично гонене от години съгласно Сакскобургготски

" Това откровено трогна мен и Царицата! Много от тях бяха от сънародници, които не познавам персонално ", декларира Сакскобургготски и добавя:

В този непосилен за нашето семейство миг, когато след 75 години може в една свободна и демократична България да бъда заставен към второ заточение, тази поддръжка е изключително скъпа!

Сакскобургготски декларира, че все по-често се пита " заслужавам ли да ме лишат от моя дом и принуждават да напусна Родината ".

Пита се и до каква степен е предпазено правото на благосъстоятелност на всеки български жител и на задграничния вложител от сходни политически подбудени похищения.

" Може би доста хора не ме познават и мерят със своя критерий. За тях желая за следващ път да заявя, че 55 години съм живял и без тези парцели ", декларира Сакскобургготски.

 Софийски градски съд: Дворецът
Софийски градски съд: Дворецът " Врана " е на България

Имотите не са били персонална благосъстоятелност на царете, а на страната

Симеон Сакскобургготски показва, че към този момент се уповава единствено на това, че похищенията над него няма да останат незабелязани в чужбина , където частната благосъстоятелност е неприкосновена.

Още един път от сърце благодаря на всички за изразената съпричастност, приключва обръщението си Сакскобургготски.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР