Симеон НиколовЕдин млад зам.-министър на външните работи без ден опит

...
Симеон НиколовЕдин млад зам.-министър на външните работи без ден опит
Коментари Харесай

Лъжите на една бивша посланичка в САЩ

Симеон Николов

Един млад зам.-министър на външните работи без ден опит в дипломацията, набрал преди този момент известност в медиите си със скандални изказвания, съобщи в предаването " Офанзива " по Канал 3, че цялата процедура по F-16 била най-прозрачната, че били спазени процедурата и всички условия и аршин.

Но нали точно процедурата не бе спазена, нали бяха нарушени 5 от 7 критерия, нали Народно събрание анулира личното си решение за финансовата рамка?!

Вярно е, че българското общество няма памет, само че да разчиташ на това и да внушаваш по този начин безочливо и нахално не е ли обидно за всеки фен?

Преди него една дама, някогашна посланичка в Съединени американски щати, в същото предаване също се прави на специалист. Тя приказва за два опита за пускане на плана, само че това не е правилно. Проектът започва 2006 година и бе доведен до последна фаза напролет на 2008 година, само че след изборите ГЕРБ спря всички планове през 2009 година

Не е правилно и изказванието й, че всички досегашни екипи са залагали на F-16. Да, имахме и него поради, само че предлагането разглеждаше опциите на 7 изтребителя.

Не е правилно и това, че в този момент била дадена опцията да вземат участие всички. Къде беше френският Рафал, къде беше предлагането на Израел?

Колко изтребителя щяха да предложат другите за тази сума, която желаят през днешния ден американците?

Изключително обидно за военната експертиза е тази жена да твърди, че всяка рецензия през днешния ден против плана била против Съединени американски щати, а не прагматична по темперамент.

Водещ е бил постоянно националният интерес и с американската страна сме имали прелестни връзки и съвещания по плана и освен.

И за какво признаваш, госпожо, че три дни и половина си прекарала в заводите на " Локхид Мартин ", каква работа има един дипломат три дни и половина там?

фейсбук
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР