Симеон Кичуков Facebook Twitter Viber Още възможности за споделяне Google Plus LinkedIn

...
Симеон Кичуков Facebook
Twitter
Viber Още възможности за споделяне Google Plus LinkedIn
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Ако съм на мястото на Кличко, ще се бия пак с Джошуа

Симеон Кичуков
Facebook Twitter Viber Още благоприятни условия за шерване Гугъл Plus LinkedIn Email 13:00, 19 юни 17, 183 1
© LAP.bg

Българският боксьор Кубрат Пулев към момента не знае по кое време и против кого ще бъде идващият му мач. Претендентът за международната купа на IBF изчаква решението на Владимир Кличко за реванш против Антъни Джошуа, с цел да бъде наясно и със своята стратегия.

" Чакаме да забележим какво ще разгласи Кличко, дали ще играят или не. Имаме разновидности при всяка обстановка. Моето предпочитание е да играя, без значение против кого. Готов съм и очаквам. Най-важното е да упражнявам добре и да съм в кондиция за възможен мач ", сподели Пулев.

Международната боксова федерация (IBF) към този момент позволи наложителната отбрана на британеца, която би трябвало да е против Пулев, да бъде отсрочена при възможен втори дуел с Кличко.

" Предполагам, че тези дни към този момент би трябвало да се разбере какво е решението на Кличко. Евентуално до 10 дни или най-вече до две седмици, тъй като си има правила. Международната федерация чака Кличко да каже ще има ли реванш или не ", добави българският боксьор.

Промотърът на Джошуа Еди Хърн към този момент съобщи, че чака мач с Кубрат Пулев да има напролет на 2018 година


© Анелия Николова

Кубрат Пулев приключи реми със международния първенец по шахмат Анатолий Карпов.

Според Пулев изчакването не е игра на нерви и той не се тормози от изтеглянето на мача обратно във времето. " Готов съм да очаквам до февруари-март или вероятно да се удрям напряко с Джошуа. "

Той счита, че при възможен реванш сред Кличко и Джошуа на кръга може да се случи всичко. " Това е бокс и в никакъв случай не можеш да кажеш по какъв начин ще свърши един мач. Не отчислявам Кличко, тъй като при една по-силна аркада мачът даже може да бъде спрян. Той може да си е взел поуките и да желае да играе, не всичко опира единствено до силата. Ако съм на негово място, аз ще играя реванш, само че всичко зависи от тима му и неговата душeвност ", добави Пулев.

Той се изправи в показателен мач против международния първенец по шахмат Анатолий Карпов. Боксьорът беше част от десетимата противници на съветския гросмайстор по време на сеанс във Висшия правосъден съвет.

Пулев приключи реми с Карпов, а присъединяване в сеанса взе още някогашният футболист на " Левски " Христо Йовов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР