Симеон Христов е спокоен и уравновесен човек, макар че е

...
Симеон Христов е спокоен и уравновесен човек, макар че е
Коментари Харесай

Павел Чернев за бияча от "Черни връх": Симеон Христов не е мутра, а мъжкар!

Симеон Христов е спокоен и балансиран човек, въпреки че е занаятчия на бойните изкуства, каратист. Това сподели пред камерите на Нова телевизия Павел Чернев, юрист на арестувания за побоя на бул. „ Черни връх ” водач.

"Жената на Симеон е с потрошена китка, съвсем е осакатена, това също е наляло масло в огъня при неговата реакция, той ми сподели, че е бил със мощен афект”, разясни Чернев. Според него, побойниците не са „ мутри-биячи”, тъй като не са се били между тях, а са се нахвърлили против предизвикалият произшествието лидер.

Според юристът, положението на бития водач не е съществено, оказало се, че се възстановил бързо. „ През 2004 година Христов е оневинен от съда за породена от него междинна телесна щета. В момента той е млад бизнесмен и се занимава с частен бизнес”, добави Чернев.

Той счита, че сбивания след пътни катастрофи е имало и ще има и не може да си изясни „ болния” медиен интерес към елементарния случай на сбиването в София. „ Така реагират мъжкарите, в случай че схванат, че жена им е осакатена”, съобщи още някогашният атакист и народен представител. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР