Силвия Великова, която е водещ на предаването "Преди всички" по

...
Силвия Великова, която е водещ на предаването "Преди всички" по
Коментари Харесай

БНР свали от ефир Силвия Великова

Силвия Великова, която е водещ на предаването "Преди всички " по БНР, а също и дълготраен правосъден кореспондент, е свалена от ефир, стана ясно през днешния ден. Освен че към този момент няма да води предаването, тя е махната и от ресора, т.е. няма да отразява новините за правосъдната власт.

От БНР към момента няма публично мнение и пояснение.

"Нямам документално стимулирани аргументи за свалянето ми от ефир. В 13.30 часа ни извика новият ни шеф Николай Кръстев и сподели кой какво поема от ресора ми и кой поема на следващия ден предаването ми. Аз го готвих допреди малко и трябваше да отида на митинга против номинацията на Иван Гешев за основен прокурор ", сподели пред "Сега " Великова. Тя добави, че импровизирано от вторник управлението на радиото води диалози с нея. Казано ѝ е, че има напън да бъде свалена от ефир, тъй като доста подлага на критика Гешев. Предложено ѝ е да образова репортери на публицистика.

"Аз няма непринудено да изляза в отпуск. Преживяла съм го един път с президентския сектор през 2004 година Тогава ми беше заменен ресорът, тъй като това беше поискано от пресцентъра на Първанов. Минаха 15 години, очевидно времената не са се трансформирали ", добави Великова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР