Силвия Кацарова в най-скоро време щяла да легне за енти

...
Силвия Кацарова в най-скоро време щяла да легне за енти
Коментари Харесай

Силвия Кацарова сменя става като Ламбо

Силвия Кацарова в най-скоро време щяла да легне за енти път под ножа, разбра HotArena.

Този път обаче не от суетност, а поради проблеми с лявата става на крайници си. Очаквала я също толкоз комплицирана интервенция, през каквато преди по-малко от месец мина и Стефан Данаилов, откакто падна на мокрия под в жилището си в Приморско.

Изпълнителката на „ Топъл дъжд “ към този момент има опит с този жанр интервенции, защото още преди време претърпя промяна на дясна става. Операцията обаче не бе до такава степен сполучлива и се наложи да бъде преповторена от различен лекарски  екип във втора болница, тъй като пишман хирурзи оставиха звездата съвсем саката и единият й крак бе сензитивно по-къс от другия, писа „ Ретро “.

Още тогава експертите уверили Силвия, че рано или късно ще се наложи да се постави на същата процедура и за левия си крайник, само че тя толкоз се уплашила от пъкъла, през който минала, че решила да отсрочва, до момента в който е допустимо.

Ежедневно я тормозили болки и точно те я предиздвикали да се замисли за интервенция. За да бъде съответна пред почитателите си, Кацарова вложила в безценен уред. Биорезонансния апарат, струващ 1000 лв., певицата видяла от собствен другар, който й дал да го опитва, твърдейки я, че ще се почувства по-добре.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР