Силвия Кацарова, Катя Близнакова, Искрен Пецов, Цвети Радойчева, малките звезди

...
Силвия Кацарова, Катя Близнакова, Искрен Пецов, Цвети Радойчева, малките звезди
Коментари Харесай

Силвия Кацарова, Катя Близнакова, Искрен Пецов ще пеят за спасяване на Александър Невски

Силвия Кацарова, Катя Близнакова, Искрен Пецов, Цвети Радойчева, дребните звезди Валериа Войкова и Валерия Стоянова ще са част от концерта, който се провежда в помощ на катедралата "Св. Александър Невски " и е част от Благотворителен бал на строителите и архитектите, който ще се организира само че 19-ти юни в хотел Маринела. Събитието под патронажа на Светия Синод на Българската Православна Църква, като персонално се е заел свещеник Герасим – основен секретар на Светия Синод. По време на мероприятието ще се организира лотария, търг с предмети на изкуството и ще се раздадат 10 наградата на компании за строителство, вложения и архитектура.

Храмът е сърцето и душата на София, а през днешния ден има незабавна потребност от ремонт и реституция, поради непрестанните течове, които унищожават скъпите иконописи. Започна дарителска акция по всички вероятни канали – посредством DMS номер 17 777 с текст NEVSKI (цена 1 лева.), може да се правят дарения и в най-голямата благотворителна платформа HelpKarma.com: https://bg.helpkarma.com/campaign/za-velichieto-na-hrama-1071?fbclid=IwAR0Jn7XdNiXAiyDTHoLCL6G1jNW41DGsdtklNO1y85Rf5IgUNkyk7B0lpxY

Водещи на събитието ще са певицата и актриса Йоана Драгнева и лицето на предаването на Българска национална телевизия „ Туризъм БГ “ Мирослав Димитров.
Организатор е сдружението с нестопанска цел Балканската медийна асоциация взаимно с генералното медийно партньорство на Българската Национална Телевизия и Българското Национално Радио. Медийна помощ оказват още Българска Телеграфна Агенция, телевизия „ Евроком “, вестниците „ Стандарт “, „ Труд “, „ Строител “, „ 19 минути “, „ България през днешния ден “, списание 2В2, както и голям брой онлайн издания – investbuild.eu, sofiainfo.bg, pik.bg, woman.bg, blitz.bg, bnews.bg, blife.bg, trafficnews.bg, epicentre.bg, topnovini.bg, glas.bg, drum.bg, dromomania.bg, no-comment.bg и доста други.

Подкрепа оказват и Българска-Търговска Промишлена Палата, Лайънс Клуб София – Витоша, Изпълнителната организация на поощряване на дребните и междинни предприятия и доста други. Благотворителният бал се реализира с помощта на банка ДСК, Далл богг – качествено обезпечаване с нововъведения, Ekabo – арх. Пано Козаров, организация за недвижими парцели Antre, строително-инвестиционна компания ГеоСтрукт, Little Giant – водач в производството на доста функционални стълби, Build Technic, Паркетен свят и Ивент Декор Диаманти, които ще трансфорат залата в приказна приказност.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР