Силвия Александрова е тъща на депутата от Възраждане Цончо Ганев.

...
Силвия Александрова е тъща на депутата от Възраждане Цончо Ганев.
Коментари Харесай

Тъщата на Цончо Ганев уредила дъщеря си и внука си с апартаменти

Силвия Александрова е тъща на депутата от Възраждане Цончо Ганев. Тя е била началник на „ Златни пясъци “ АД при Симеон Сакскобургготски и зам.-областен шеф на Варна при служебното държавно управление на Стефан Янев, оповестява BIRD.

Докато е в „ Златни пясъци “ тя обезпечава на дъщерите си сериозен старт – тризонет в комплекса. Апартаментът на три ката с площ 350 кв.м. е добит единствено за 77 хиляди лева

Синът на Цончо Ганев от „ Възраждане “ придобил апартамент в София на доста преференциална цена

Преди две години дъщерите на Силвия Александрова продават тризонета за 400 хиляди лева От договорката остава и за внука на Александрова, младия Силвестър Ганев, който ненавършил 17 години купува апартамент в София за 200 хиляди лв..

Държавната тогава „ Златни пясъци “ АД продава на 21.06.2005 година тризонет с повърхност 350 кв.м. на Ваня Александрова Александрова и нейна съдружничка в ДЗЗД “БВ-ГОЛДЪН НЕТ ”. Всяка придобива по 1/2 от парцела. Ваня Александрова е щерка на Силвия Александрова – някогашен началник на “Златни пясъци ” и сестра на Александра Александрова Ганева – брачна половинка на депутата Цончо Ганев от „ Възраждане “.  

След година, на 10.08.2006 година, Ваня Александрова изкупува частта на съдружничката си Биляна Неделчева и става притежател на 100% от парцела. Месец по-късно, на 19.09.2006 година, Ваня подарява 1/2 от парцела на сестра си Александра Ганева. През март 2020 година двете сестри продават тризонета с повърхност 350 кв.м. в “Златни пясъци ” за 391 166 лева

Младият Силвестър Ганев на 17 години придобива апартамент в София на доста преференциална цена за 2022 година: 197 442 лева или 1100 Евро кв.м. Отделно в цената влиза и гараж. Приходът от тризонета изяснява тази покупка без ипотечен заем.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР