Силвио Берлускони напусна този свят на 86-годишна възраст след борба

...
Силвио Берлускони напусна този свят на 86-годишна възраст след борба
Коментари Харесай

Част от вечните фрази на Дон Силвио

Силвио Берлускони напусна този свят на 86-годишна възраст след битка с левкемия и инфектиране на дробовете.

Според мнозина той живя бурно и ще бъде запомнен с множеството си забавни и постоянно пикантни истории. В света на футбола той направи име като президент на Милан, отпред на който беше в интервал на 31 години. После той пое управлението и Монца, който съумя да влезе в италианския хайлайф.

Да си напомним част от емблематичните му изявления през годините:

1986 година: (когато идва в Милан): Това е една любовна спекулация, която идва от сърцето ми. Скъпа е, само че те и красивите дами са скъпи.

1988 година: Всички неща, с които се занимавам, са покварени, само че Милан е заветен.

1988 година: Марадона? Велик футболист, който обаче няма по какъв начин да играе в Милан. Труден темперамент е.

1995 година: Надявам се, че сме построили добър тим, който е в положение да прави шоу, тъй като сме задължени с хубава игра да радваме почитателите ни и света като цяло. Футболът е третото нещо, с което Италия е известна по света. Другите две са мафията и пицата.

2004 година: Издавам заповед към всички треньори на Милан, че отсега нататък би трябвало да играят с най-малко по двама централни нападатели. Това не е молба, а обвързване.

2013 година: Милан е най-успешният клуб в света, а аз съм президентът, който е спечелил най-вече титли. Сантиаго Бернабеу е спечелил на половина от мен, а на него дори кръстиха стадион.

2018 година: В Монца ще играем единствено с италиански футболисти. Момчетата би трябвало да са добре подстригани, да са стилно облечени, да не носят бради, да нямат татуировки и никакви обеци. Ще се извиняват на съперниковите играчи при нарушаване и ще се отнасят кавалерски със съдията.

2022 година: Ако победим Милан, Ювентус или различен от грандовете, ще изпратя в съблекалнята на тима рейс с проститутки.
 От Милан за Берлускони: Благодарим ви, Президенте!
От Милан за Берлускони: Благодарим ви, Президенте!

" Горещи обятия за цялата му фамилия "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР