Силвио Берлускони, един от най-известните и влиятелни италиански политици, си

...
Силвио Берлускони, един от най-известните и влиятелни италиански политици, си
Коментари Харесай

Красивата вдовица: Kоя е жената, която ще харчи милиардите на Берлускони

Силвио Берлускони, един от най-известните и авторитетни италиански политици, си отиде от този свят преди два дни, след къс престой в болница. Той издъхна на 87-годишна възраст в Милано - малко повече от година, откакто подписа брак с надалеч по-младата от него Марта Фашина. Именно тя е дамата, която евентуално ще наследи милиардите на Берлускони. Нека си напомним любовната им история:
                             

На първо място е значимо да отбележим, че сходно на доста авторитетни и мощни мъже, слабостта на Силвио Берлускони бяха красивите дами. Беше любвеобилен човек и несъмнено му вървеше с младите хубавици. Имал е доста връзки с прелестни хубавици през дългия си живот. Дори малко преди да срещне Марта Фашина, той завърши 9-годишната си връзка с модела Франческа Паскал. 
                             

За аферата на към този момент починалия политик и красивата русокоска, която е народен представител, се оповестява за пръв път през 2020-а година Биографията на Марта не е измежду най-впечатляващите, само че пък несъмнено е знаела по какъв начин да плени сърцето на мощен мъж като Силвио Берлускони. Запознанството им датира от 2018-а година, само че връзката им излиза на бял свят две години по-късно.

Двойкта подвигна обилна женитба през 2022 година в историческо имение наоколо до град Лезмо. Близки, родственици и другари на двойката бяха очевидци на узаконяването на любовта сред тогава 85-годишния Берлускони и с 53 години по-младата от него, приятно красива Марта Фашина. Булката беше с превъзходна рокля на Antonio Riva, а младоженецът беше в грациозен костюм на Armani. 
                             

Според италианските медии обаче, влюбените не са записали любовта си публично, защото децата на Берлускони били срещу брака им. Наследниците на политика били обезпокоени, че един ден, след гибелта му, Марта ще наследи голямото му благосъстояние и че ще претендира за това до край. 

Приживе Берлускони самичък е заявявал обществено, че доста дами са минали през обятията му за финансови облаги:

 Силвио Берлускони

" Има цяла опашка от дами, които мечтаят да се омъжат за мен. И мисля, че знам за какво. На първо място, аз съм занимателен, нали? Второ, аз съм богат, това също не е загадка. Трето, носят се клюки, че съм добър в леглото. И четвърто, тези дами мислят едно и също: " Той е остарял, скоро ще почине и аз ще наследя всичко ", споделя самият той в изявление преди години. 

И не щеш ли този ден пристигна. Берлускони в действителност е бил доста, доста богат човек. Състоянието му възлиза на милиарди. Към днешна дата децата и младата му брачна половинка несъмнено ще имат какво да си разделят и евентуално това няма да се размине без кавги.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР