Силви Вартан наруши мълчанието, за да защити Дейвид Холидей, сина

...
Силви Вартан наруши мълчанието, за да защити Дейвид Холидей, сина
Коментари Харесай

Силви Вартан наруши мълчанието си в битката за наследството на Джони Холидей

Силви Вартан наруши мълчанието, с цел да отбрани Дейвид Холидей, сина от брака си с Джони Холидей, в разразилата се борба за наследството на френския именит артист.

В изказване до Франс прес Силви Вартан отхвърля „ подправените информации, които циркулират в пространството “, с цел да навредят на сина им.

Досега певицата стоеше встрани от свадите за наследството, в които са забъркани последната брачна половинка на Холидей Летисия, щерка му Лора Сме и синът му.

Двете по-големи деца обявиха, че ще оспорват наследството, съгласно което Летисия наследява цялата благосъстоятелност и авторските права на музиканта.

В началото на седмицата Лора Сме изиска от съда тя и брат й Дейвид да получат достъп до плана за посмъртен албум на Джони Холидей, с цел да са сигурни, че ще бъде почетена художествената целокупност на творчеството му.

Джони Холидей има две пораснали деца - Дейвид и Лора от втората му брачна половинка Натали Бай, и две по-малки - Джейд и Джой, осиновени от него и Летисия, която става негова брачна половинка през 1996 година

Холидей оставя в завещание няколко компании, вила в Швейцария и Сен Барт, парцели в Париж и Лос Анджелис, музикалните права върху творчеството му, контракти със Sony, Universal, Warner и прочие

Повечето от фирмите са били под формалния надзор на Елиет Буду, наричана „ мами рок “, бабата на Летисия по бащина линия и единият спор е за ръководството му.

Докато Джони е жив, децата, някогашните съпруги и последната му жена съблюдават положителния звук поради него. След гибелта му обаче напрежението избухва с искания посред им.

Ужасена съм от подправените информации, че моят наследник е заплатен с част от къщата, която купихме с татко му в Париж преди 30 години, написа до Франс прес Вартан.

Тя прибавя, че при развода с Джони Холидей е поискала от неговата част от парцела да получи не тя, а синът им Дейвид: „ При раздялата след 18 години брак, чисто и просто отхвърлих да получа от Джони, под формата на подаяние, неговата част от къщата. Предпочетох да я получи единственият ни наследник. (…) Аз, само аз настоях за това “, написа фамозната певица.

Тя опровергава медийните изявления, че някогашният й брачен партньор е платил данъчните отговорности на сина им.

„ Всичко това е скандално. Нищо повече от изфабрикувана неистина “, продължава Силви Вартан и прибавя, че схваща аргументите за изопачаването на истината.

„ Можете ли да си визиите даже за секунда по какъв начин ще се почувства Дейвид, самият той актьор и дете на актьори, да бъде лишен от всякакво право на надзор върху ръководството на креативното завещание на татко си? “, написа Силви Вартан, която през вчерашния ден дойде в Париж от Лос Анджелис, където живее.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР