Силвестър Стоилов, който уби баба си, преби с бокс майка

...
Силвестър Стоилов, който уби баба си, преби с бокс майка
Коментари Харесай

Страшни разкрития за Силвестър, пребил семейството си

Силвестър Стоилов, който умъртви баба си, преби с бокс майка си, 10-годишната си сестричка и вуйна си, а след това се барикадира, е бил свиреп дрогиран, написа " Телеграф ".

Той оглупял до съдбовна степен, откакто се напушил с билка (т.нар. друсан чай), взел амфети и си бил конска инжекция. Драмата стартира късно вечерта в четвъртък и продължи до през вчерашния ден през нощта в столичния квартал " Христо Ботев ". " Аз съм определен да се боря против сатаната ", крещял Силвестър, до момента в който го арестували.

" Много е положително момчето, само че дрогата очевидно му е изпържила мозъка. Допреди седмица беше шеф в сладкарница на " Лъвов мост " ", описват хора от квартала.

Силвестър се прибрал в четвъртък вкъщи и отишъл в стаята си, споделили околните му. По някое време го извикали за вечеря, а той си цъкал в телефона. При повторна покана да седне на масата внезапно оглупял. Сложил си железен бокс на ръката и почнал да бие майка си Светла, сестричката си Веселина, вуйна си Вера и баба си Веска. Бил тотално оглупял, нансял удари, където му падне, върху беззащитните дами. След като се уморил да ги постанова ги изхвърлил от къщата и се барикадирал.

" Чуваха се страшни трясъци, поломи цялата къща. После видяхме, че излиза на двора с възглавница, възпламени я и стартира да се разправя с полицията ", споделиха хора от квартал " Христо Ботев. Върху Силвестър се хвърлили десетина униформени, които съумели да му сложат белезници вид свински опшки. Вероятно от дрогата обаче младежът придобил голяма мощ и съумял да ги скъса. Въпреки опитите му обаче бил озаптен и закаран в ареста. През цялото време крещял, че " Дявола е тук ", той ще се бори със Сатаната. Семейството му било откарано в ИСУЛ, където обаче по-късно издъхнала 69-годишната баба Веска. Причината за гибелта й е мозъчна контузия вселдствие на удара с бокс, споделиха от болничното заведение. Оттам показаха още, че Силвестър има налудно разстройство, което обаче не значи, че е душевен болен.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР