Силвестър Сталоун ще остане в историята като една от най-големите

...
Силвестър Сталоун ще остане в историята като една от най-големите
Коментари Харесай

Опостушителните последици за Силвестър Сталоун, когато е поставил кариерата пред семейството

Силвестър Сталоун ще остане в историята като една от най-големите екшън звезди в киното. И заради това постоянно ни е забавно да научим нещо ново към него.
 Условието, което Адел е сложила на Силвестър Сталоун, с цел да купи къщата му в Лос Анджелис
Ултиматумът, който Адел е сложила на Силвестър Сталоун

Май някой е почитател на Роки

А документалният филм Sly е изпълнен все с неща, които не знаем за артиста. Или най-малко по този начин ни загатва филмовият откъс му. Sly ще ни върне обратно във времето, с цел да забележим ретроспективно по какъв начин е минала кариерата на Сталоун. Всички върху и спадове.

От филмовия откъс разбираме, че самият той постоянно е давал всичко от себе си, с цел да успее, даже в моментите, в които не е можел да си откри работа. Просто тъй като при започване на кариерата му доста режисьори и продуценти са считали, че не е подобаващ за огромен екран.

Ще забележим изявленията с близки до Силвестър Сталоун хора като Арнолд Шварценегер и Куeнтин Тарантино. Именно последният чуваме да споделя, че Сталоун не е бил квалифициран за минусите на това да бъде прочут. Чуваме и самият артист да се разкайва, че години наред е слагал работата пред фамилията си.
 Какво ни демонстрира филмовият откъс на Arnold - документалната поредност за живота на Арнолд Шварценегер
Влизаме надълбоко в триумфите и неуспехите на Арнолд Шварценегер

Трейлър на Arnold

Sly идва единствено няколко месеца откакто Netflix пуснаха документална поредност за живота на Арнолд Шварценегер - друга екшън легенда.

Sly е в Netflix от 3 ноември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР