Силвестър Сталоун има много критици, които не смятат, че актьорът

...
Силвестър Сталоун има много критици, които не смятат, че актьорът
Коментари Харесай

Дойде ли краят на Рамбо

Силвестър Сталоун има доста критици, които не считат, че артистът има необикновен гений и избират да не гледат филмите му.
 Силвестър Сталоун и
Силвестър Сталоун завърши със фотосите на Рамбо

И каква е равносметката на артиста

Ние не сме на това мнение, тъй като съгласно нас за всеки има място под слънцето и това, което прави Сталоун, също си има публика. Фактът, че трансформира герои като Роки Балбоа и Джон Рамбо в емблематични за киното е едно от доказателствата.

Снимките на " Рамбо 5: Последна кръв " завършиха преди няколко месеца и към този момент имахме опцията да забележим тийзър, който ни сподели, че Рамбо се е отдал на спокоен и усамотен живот в ранчо.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Sly Stallone (@officialslystallone) на Авг 13, 2019 в 9:29 PDT

Честно казано много му отива, само че гибелта и кръвопролитията още веднъж застават на пътя му. Близо 40 години откакто проля първата кръв ( " Рамбо: Първа кръв ", 1982 г.) смъртоносният боец ще би трябвало да пролее и последната, тъй като племенницата му е отвлечена от южноамерикански картел.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Sly Stallone (@officialslystallone) на Авг 1, 2019 в 8:45 PDT

С тези нарушители смешка не трябва, само че добре знаем, че с разяреният Джон Рамбо още по-малко. От новия тийзър, който беше пуснат през вчерашния ден, 20 август, виждаме, че ще има кървава баня.

Спомените за отминалите години ще са неизбежна част от сегашното. От формалния синопсис на кино лентата пък излиза наяве, че " Рамбо 5: Последна кръв " ще бъде и последният филм от поредицата.

Премиерата на " Рамбо 5: Последна кръв " е на 20 септември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР