Силвестър Сталоун е изключително“ горд с дъщеря си София, която

...
Силвестър Сталоун е изключително“ горд с дъщеря си София, която
Коментари Харесай

Най-голямата дъщеря на Силвестър Сталоун взе диплома от колежа

Силвестър Сталоун е „ извънредно “ горделив с щерка си София, която преди малко все тапия от колежа, оповестява „ Контакт мюзик “. 72-годишният артист участва на церемонията по връчването на дипломите в Университета в Южна Калифорния показа фотография, на която театралничи с щерка си в обществените мрежи.
Звездата от „ Роки “ написа под фотографията в „ Инстаграм “: „ Нашата щерка София приключи лицей. Това е безусловно изумителен ден за нас. Толкова съм горделив “.
22-годишната София е най-голямата щерка на Сталоун от брачната половинка ми Дженифър Флавин. Двамата имат още две дъщери – 20-годишната Систин и 16-годишната Скарлет, напомня БГНЕС.
Цялото семейство на София участва на церемонията по завършването, с цел да покаже своята поддръжка, като всички без изключение разгласиха фотоси в обществените мрежи, на които театралничат с дипломантката.
Дипломирането на София идва единствено две години, откакто тя й сестрите й бяха оповестени за " Мис Златен глобус " на церемонията през 2017 година. Ролята на " Мис Златен глобус " е да оказва помощ при връчването на оценките. Обикновено се поверява на щерка на холивудска звезда.
Още тогава София съобщи, че няма предпочитание да следва стъпките на татко си и да преследва актьорска кариера, а вместо това избира да работи „ зад кулисите “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР