Силвена Роу май не е толкова здрава и неподвластна на

...
Силвена Роу май не е толкова здрава и неподвластна на
Коментари Харесай

Силвена Роу крие тежка операция

Силвена Роу май не е толкоз здрава и неподвластна на времето, колкото тръби към този момент повече от година в родното обществено пространство. Еединствената жена в българския „ Мастършеф ” наподобява крие интервенция, белег от която може ясно да се види на нейната шия. Като че ли строгите диети, които съблюдава, и непрекъснатите проучвания, които си прави, не са единствено за хубост и подмладяване. Готвачката има доста по-сериозни аргументи за вглеждане в персоналното си здраве.

Проблемът на Силвена Роу стана ясно отличим по време на присъединяване ѝ в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ” по Би Ти Ви. Увлечени в шегите и закачките сред топ готвачката и новия водещ, множеството фенове не обърнаха внимание на белега на гостенката в основата на нейната шия. Там обаче доста ясно се вижда диря от прорез, който най-вероятно е хирургически. В същото време долната част на шията на госпожа Роу е мощно изпъкнала, като че обхваната от пояс. По сходен метод наподобяват шиите на доста дами, страдащи от проблеми с щитовидната жлеза. Силвена рядко демонстрира шията си, предпочитайки да я крие с поло, само че в този случай бе заложила на относително надълбоко деколте, което разкри белега ѝ.

Болестите на щитовидната жлеза се отразяват на цялостния хормонален баланс на организма. Много постоянно те водят до внезапно и мъчно за управление напълняване, нарушени полови функционалности, висок холестерол, високо кръвно и още доста здравословни проблеми. В същото време, когато се постанова интервенция, нормално остава тъкмо подобен белег, какъвто има звездата от „ Мастършеф ”. А интервенции най-често се постановат, когато в жлезата се образуват туморни формирания (възли). За благополучие, в доста от случаите те са доброкачествени. До момента Силвена Роу не е споделяла за проблеми с щитовидната си жлеза, нито за интервенции. Но пък е давала да се разбере, че преди да стартира специфичната си диета със суперхрани, която популяризира, откогато е стъпила в ефира на „ Мастършеф ”, е имала висок холестерол – един от проблемите, причинявани от нарушавания в работата на тази жлеза. Именно холестеролът ѝ я е предиздвикал да се разрови в тематиката със суперхраните, които работят като медикаменти, да понижи фрапантно месото и на практика да спре млечните артикули. Към момента готвачката признава, че е съвсем веган. Това, което е направила, съответствува с дейностите на доста от дамите, които се надяват да контролират хормоналните си проблеми благодарение на естествени средства и без намесата на „ химия ”. Другото, което е наложително при затруднения със щитовидната жлеза, са постоянните проучвания на хормоните, каквито си прави и Силвена Роу. Тя не един път е подчертавала, че се изследва през 6 месеца, а хормоналната ѝ възраст била 36 години вместо 50 плюс, на колкото е по паспорт.
Дали в действителност това е възрастта не нейните кафези и хормони, можем да се убедим, в случай че забележим с очите си проучванията на майсторката в кухнята. Това, което знаем сигурно, е това, което виждаме с очите си, а точно – има неща във външния ѝ тип, в метода ѝ на хранене и в държанието ѝ във връзка с личното ѝ здраве, които навеждат на мисълта, че е претърпяла относително тежка интервенция и че страда от проблеми с щитовидната жлеза. От сходни проблеми могат да се оплачат извънредно доста дами в България след повредата в Чернобил през 1986 година, която унищожи здравето на голяма част от хората в страната ни. Най-вероятно Силвена Роу не прави изключение от отрицателната статистика и също е понесла своя дял последици от радиацията.

Ако е по този начин, би било добре да показа освен методите си за „ биохакинг ”, както тя назовава опитите да остане млада и здрава макар напредването на възрастта, а и главната причина за нечовешките напъните, които поставя. Най-вероятно те се крият в опита ѝ да се лекува с естествени средства. Ако в действителност е по този начин и тя го признае, би била още по-полезна на своите фенки, страдащи от същите проблеми като нея, написа Уикенд. 
   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР