Силвена Роу, която е кошмарът на участниците в тазгодишното издание

...
Силвена Роу, която е кошмарът на участниците в тазгодишното издание
Коментари Харесай

Силвена Роу издържа мъжа си

Силвена Роу , която е кошмарът на участниците в тазгодишното издание на " Мастършеф " , признава, че се смирява единствено пред брачна половинка си, разбра HotArena .

Пловдивчанката напуснала страната ни едвам 19-годишна, поради англичанина Малкълм , с който са дружно и до през днешния ден. Опърничавата Силвена отхвърля да е властната фигура във връзката им, само че обстоятелствата сочат тъкмо противоположното. 

Заради интернационалната й кариера на готвач, Малкълм напуснал работата си и към този момент 14 години на процедура тя е тази, която устоя фамилията. Той обаче бил нейна дясна ръка и й помагал в бизнес начинанията й, включително и менажирането на ресторанта й в бляскав Дубай. 

От края на предходната година топготвачката прелита по 7000 км сред емирството и България, с цел да се оправя и със отговорностите си в Мастършеф. В ресторанта й Омниа в Дубай вървят както холивудски звезди и арабски принцове, по този начин и туристи и пътешественици. Отличителната й марка е здравословната кухня, а триумфите й я подреждат измежду най-значимите дами в бизнеса в Близкия изток.

Макар и върла кариеристка, Силвена е съумяла да отгледа двама сина, а към този момент мечтае и за внуци. Всъщност на хората им е мъчно да повярват, че е на 52 години и я карат да издаде тайната на младостта си. 

Силвена е безапелационна, че повода е, че не яде месо и натъртва на зеленчуците. Мнозина обаче са на мнение, че дължи младоликия си тип и на пластичните хирурзи, предават от Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР