Силвена Роу е причина за внезапното зацикляне на кулинарното шоу

...
Силвена Роу е причина за внезапното зацикляне на кулинарното шоу
Коментари Харесай

„Мастършеф” спира заради Силвена Роу

Силвена Роу е причина за неочакваното зацикляне на кулинарното шоу на Би Ти Ви „ Мастършеф ”, научи HotArena. Работата по него е спряла за неопределен срок, откакто кулинарката е била блокирана в Дубай. Тъй като не може да се върне в България, с цел да взе участие в фотосите на нови епизоди, екипът е бил краткотрайно разхлабен, а шоуто към този момент се излъчва един път седмично вместо два пъти, както до момента.

Вече трета седмица почитателите на „ Мастършеф ” не стопират да питат за какво Би Ти Ви разреди излъчването на обичаното им шоу. И не получават съответен отговор. Единственото, което е съобщила малкия екран по отношение на смяната, е че тя се постанова от изключителното състояние по отношение на пандемията от ковид.

Всъщност обаче това е единствено част от истината. Реалната причина за новата скица на лъчение е, че най-голямата звезда в журито просто няма по какъв начин да участва на фотосите на шоуто. Затова те са прекъснати, без да е ясно по кое време ще продължат. Участниците в надпреварата също са по домовете си, а хората от екипа – краткотрайно безработни. През това време Силвена Роу стои затворена в дома си под карантина, пробвайки се да поддържа имидж, като всекидневно пуска в обществените мрежи фотоси на своите ястия. 

Както „ Уикенд ” заяви, звездата е блокирана в емирството, където развива сполучлив бизнес, защото националният транспортьор „ Емирейтс ” прекрати полетите си поради пандемията. Силвена се е затворила в дома си, потвърждавайки, че не се тревожи за „ Мастършеф ”, защото сега се излъчват записи на предаването. В Би Ти Ви обаче надалеч не са толкоз спокойни. Оказва се, че тези записи са извънредно лимитирани като количество. Според информация на вестника ни, снимани са по-малко от две трети от плануваните епизоди и следва още доста работа, до момента в който се стигне до финала. Дори и Силвена да дойде в страната ни в този момент, тя няма да може да отиде на фотоси незабавно, тъй като по закон би трябвало да остане под карантина най-малко две седмици. През това време няма право да излиза от вкъщи си даже с цел да си купи храна, какво остава да работи в тв студио, обкръжена от десетки други хора?

За да печелят време, в Би Ти Ви решили да разредят излъчването на към този момент готовите епизоди, като по този метод ги „ разтеглят ” във времето. Именно по тази причина към този момент ги пускат по един път, а не по два пъти на седмица. Надеждата е, че наличната продукция ще е задоволителна за лъчение до отменянето на изключителните ограничения. След това Силвена би трябвало да може да се върне в страната и работата по шоуто да продължи. В случай обаче, че изключителните ограничения се проточат, „ Мастършеф ” ще изчезне от Би Ти Ви за неопределен срок и без явен край, тъкмо като стана със сериала „ Съни бийч ”. Той спря след епизод 3 в очакване на по-добри времена.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР