Силвен Десланд и Джордън Греъм не са получили картотеки заради

...
Силвен Десланд и Джордън Греъм не са получили картотеки заради
Коментари Харесай

Локо сезира съда в Лозана за двамата от Уулвърхемптън

Силвен Десланд и Джордън Греъм не са получили картотеки поради закъснение от страна на Българския футболен съюз, макар че управлението на пловдивчани е изпълнило всичко в точните периоди, разгласи спортният шеф на Локомотив Пловдив Георги Иванов. Казусът е отправен до Спортния трибунал в Лозана (CAS), като Локомотив ще бъде представляван от експертът по спортно право Георги Градев. Очаква се крайното решение да стане ясно идната седмица.

" Водим дело. В момента въпросът с футболистите отива към КАС. Градев е юристът, който ще води делото поради това, че мениджърите във Футболния съюз не картотекираха играчите в период. Ние подадохме документите в период, само че те не са ги картотекирали в период. Не сме коментирали проблем, в който футболистите да се върнат в Англия. Мъчим се по някакъв метод да уредим картотеки. Разчитаме на тези футболисти. Те ни трябват, тъй като нямаме численост като играчи. За нас е значимо ние да ги създадем. Проблемът идва от футболния съюз. Фактът е, че футболният съюз е отговорен ", стартира Георги Иванов за Sportal.bg.

" Трансферният прозорец беше до 00:00ч., а ние изпълнихме всичко в период. Засега не се оглеждаме за други футболисти, до момента в който не приключим проблема. То към този момент и кого да търсиш? Вече е началото на октомври. И да вземеш свободен състезател, той няма да е квалифициран. Другото е - къде ще намериш добър състезател? Градев ще се опита да направи каквото може. Ако не, ще мислим тогава. В момента не може да мислим такива неща. Мисля, че въпросът ще се реши допустимо най-скоро. Идната седмица би трябвало да се решат нещата. Поне да знаем какво е мнението ", приключи противоречивият шеф на Локомотив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР