Силвано Пранди сподели, че Матей Казийски е отказал да се

...
Силвано Пранди сподели, че Матей Казийски е отказал да се
Коментари Харесай

Силвано Пранди: След 2 месеца чакане, отговорът на Казийски беше отрицателен

Силвано Пранди показа, че Матей Казийски е отказал да се върне в българския народен тим по волейбол. Днес експертът бе публично показан през днешния ден като селекционер на " лъвовете ".
 Бразилците напират за контроли с националния ни тим
Италианецът се завръща отпред на " трикольорите ", които водеше до 2010 година. Под негово управление националите ни завоюваха бронзовите оценки на европейското състезание в Турция през 2009 година.

" Проучих опцията да опитам да върна Казийски в националния тим. Трябва да призная, че при първичния ни диалог той бе благосклонен към мен, само че за жалост, след близо 2 месеца мнения и очакване, отговорът му беше " не ". Поради персонални претекстове, той не може да бъде разполагаем на отбора.

За мен е същинско наслаждение да поема още веднъж националния тим. Предстои ни доста значим сезон и би трябвало да насочим всичките си старания към олимпийската подготовка, която ще бъде през втория уикенд на август. Когато ми се обадиха от федерацията, одобрих неотложно. Това е огромно предизвикателство за мен.

Предстои ни европейско състезание и Лига на нациите. Щабът е построен от хора, които познавам и с съм работил през годините. Надявам се, че и Андрей Жеков ще се причисли към нашия екип. Всички тимове имат мощни и слаби страни.

Основната функционалност на един треньор, на един щаб е да се подчертава върху мощните страни и оптимално да се замаскират слабите. Нямаме време за опити. От самото начало, от първия шампионат ше градим тим, който да ни класира за олимпийските игри ", сподели Пранди.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР