Силвано Пранди може да се завърне начело на националния отбор

...
Силвано Пранди може да се завърне начело на националния отбор
Коментари Харесай

Италианец поема България?

Силвано Пранди може да се завърне отпред на националния тим на България по волейбол. 72-годишният експерт е един от разновидностите, които ще бъдат разисквани на Управителния съвет на федерацията на 31 март. Новината бе обявена от президента на БФВ Любослав Ганев.
„ Всички варианти са на масата. Аз персонално съм разговарял с Пранди и с доста от възможните претенденти за треньори, най-малкото да чуем мнение и да се споделят визии си. Така, че сигурно има задоволително разновидности на масата. Не желая да изключвам нито една, въпреки всичко и комисията би трябвало да си свърши работата. Искаме към този момент всичко да се прави от хора експерти “, сподели Ганев пред Българска национална телевизия.

Пранди към този момент има два престоя отпред на „ трикольорите “. Първият бе от 2008 до 2010 година, а вторият през 2019-а, като договорът му завърши при започване на тази година.
На събранието ще бъде разисквано и настояването на 10 клуба от елита за преустановяване на шампионата, като измежду тях не попадат Хебър и ЦСКА.

„ Шансът за нулева година е доста дребен. Мисля, че единствено един клуб беше предложил сходно нещо. Надали някой ще се съгласи на сходно нещо, тъй като значи да няма финансиране от Министерството на младежта и спорта, да няма излъчен първенец, да няма участници в купите, това съгласно мен не се разяснява. По-скоро двете варианти са – дали да бъде доигран шампионата или да бъде избран отличник от настоящия тип на класирането “, сподели още Ганев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР