Силва Зурлева посвещава близо 20 години от професионалната си кариера

...
Силва Зурлева посвещава близо 20 години от професионалната си кариера
Коментари Харесай

"Нова Броудкастинг Груп" се раздели със Силва Зурлева

Силва Зурлева посвещава близо 20 години от професионалната си кариера на " Нова тв "

© Капитал [Капитал] Близо месец откакто ръководството на " Нова Броудкастинг Груп " мина в ръцете на новите притежатели - братята Георги и Кирил Домусчиеви, те започнаха да вършат кадрови промени в медийната компания. Само преди броени дни за шеф на " Новини и настоящи излъчвания " бе назначена Миляна Велева (бивш началник на новините на свързваната с Делян Пеевски телевизия Канал 3). Тази седмица пък " Нова " се раздели със Силва Зурлева, което е в медията от близо 20 години. При влизането на Домусчиеви в медията тя първо бе избрана за консултант на борда на " Нова Броудкастинг Груп ". Преди това тя бе член на борда на шефовете на компанията.

На пазара към този момент интензивно се разяснява, че с това измененията в екипа на " Нова " няма да приключат и към този момент е направен лист на хора, които следва да бъдат освободени и надлежно се разискват нови назначения.

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък Професионалната биография на Силва Зурлева е обвързвана най-вече с ръководството на " Нова тв ". Тя е във висшия мениджмънт на медията от 1999 година Нейни са заслугите, каналът да получи лиценз за национално ефирно разпространяване на малкия екран през 2003 година, както и основаването на голям брой новаторски формати и излъчвания. Преди години пред " Капитал " тя разяснява: " Преломен миг бе битката за народен лиценз на " Нова телевизия " и спечелването му с цената на големи старания, след което от дребен районен канал тя се трансформира в незаобиколим публичен фактор от общонационално значение.

В формалното известие до медиите мениджмънтът на " Нова Броудкастинг Груп " отбелязва, че " цени постигнатите триумфи от Силва Зрулева и благодари за нейната всеотдайна работа и големия принос за компанията през годините ".

" Капитал " потърси госпожа Зурлева за коментар, само че тя не отговаряше на мобилния си телефон. Въпреки общителния звук на прессъобщението от него прозира, че тя е освободена от медиата не по нейно лично предпочитание.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР