Силва Дончева, която единствена прогнозира и то с голяма точност

...
Силва Дончева, която единствена прогнозира и то с голяма точност
Коментари Харесай

Няма да има световна война, Украйна се стабилизира от 2024 до 2028 г.: С. Дончева

Силва Дончева, която единствена предвижда и то с огромна акуратност коронакризата и военизираните ограничения, всеобщите банкрути на дребни бизнеси, както и траенето на този проблем към 2 години още през 2019 година, разказа какво чака за развиването на войната в Украйна:

„ Ако това е часът на началото на рецесията в Украйна 24 февруари 2022г, 5.00ч. Киев, може да се каже следното в резюме:

1. Господстващият знак е Скорпион, което допуска дълбока и трайна смяна, обвързвана естествено със гибел, задкулисие, доста, доста пари и мрачни секрети игри.

2. Марс и Плутон, директно свързани и с Министерски съвет (б.р.центърът на хороскопа), и с асцендента в знака на Козирог са към иден съвпад, което разкрива нов път, новото административно, икономическо и управническо начало. Както постоянно при сатурнови въздействия, подплатени с две военни планети, новото начало ще е строго, твърдо, подмолно и с доста трудности.



3.Самият Сатурн изисква също цялостна смяна със съответните крайни ограничения, той е в знака на Водолей (тежки кавги, медийна война, неочаквани обрати, високотехнологични неприятни изненади, загуба на пари и запаси и нов административен ред и ново правителство). Влиянието на Сатурн ще се отрази и на териториалната целокупност на Украйна до края на годината.

Медийната нервност ще е тотална и много лъжлива, това ще обърка доста хора финансово в целия свят и те ще изгубят пари, тъ,говията и връзките съществено ще пострадат.

4.Луната за жалост е прекомерно неприятно позставена към линията на финансите и гибелта и е в разпад. Финансовата част, изключително за народа, майките, храната и парцелите на хората не е по никакъв начин оптимистична. Сблъсък сред два двойни знака е огромен безпорядък, неистини, пренасяне, вървене по пътищата, емиграция, в това число в чужбина, загуба на пари, парцели и спестявания, прочувствена самотност и комплицираност, постоянно полуда и неприятно здраве. Много хора ще изгубят домовете си и ще бъдат в неустойчивост, ще пътуват най-малко в идващите 2, 2.5 години.

От друга страна, ще има и много сериозна здравна помощ и великодушна щедрост на държавно, административно равнище и вътре и от чужбина, което ще облекчава обстановката. Ще бъдат предоставени и жилища, само че това няма да е задоволително.

5. Ситуацията ще се влачи години напред, само че най-много до 2028г., когато ще премине в последваща фаза. Следващите три години са за основаване на новото начало, което ще се стабилизира през 2024г.
6. Венера, която също е доста забележима, допуска кротичък договор/ съглашение или най-малко съществени старания към дипломатически старания, макар че позицията на Сатурн постоянно ще ги проваля ненадейно чак до края на 2022г.. Така към този момент при започване на 2023г. ще има нови действителности и нови граници.



По-широката прогноза, тя несъмнено, не е обвързвана с тази карта, е за невъзможността от огромна война сред Русия и Съединени американски щати, както и за бъдещо тяхно взаимно военно сутрудничество, предвид на различен доста по-значим проблем на изток.

Това, което би трябвало да тревожи хората е основно духовната и икономическата рецесия, която се вихри в Европа и света от 2020г. насам. Финансите и новите действителности са в центъра на всичко протичащо се и погледите би трябвало да са фокусирани натам и да няма разпръскване, тъй като зад кадър нещата са надалеч по-сериозни, огромни и многогодишни от каквито и да било военни дейности, които са външният израз на надълбоко неразрешени и проспани от европейските политици проблеми”.



Мария Пенчева

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР