Силовото ведомство се готви за охрана на баловете. Маринов също

...
Силовото ведомство се готви за охрана на баловете. Маринов също
Коментари Харесай

Вътрешният министър Маринов изпраща абитуриент - посреща евродепутати

Силовото ведомство се готви за защита на баловете . Маринов също има зрелостник вкъщи. Не за първи път сме изправени пред такива провокации, считам, че сътрудниците ще се оправят, съобщи вътрешният министър Младен Маринов.

Полицията към този момент имала задоволително опит с баловете . Смятам, че всичко ще е наред, посочи още Маринов. От години вземаме съществени ограничения, похвали се той.

Министерство на вътрешните работи в подготвеност да посрещне ентусиастите от Пловдив, които завладяват през днешния ден София за дербито " Ботев " Пловдив против " Локомотив " Пловдив . Ще се командироват и пловдивски служители на реда, които познавали двете агитки.

Взели сме съществени ограничения, предизвести министър Маринов , защото дербито в действителност е съществено. Силовият министър го съпостави с дербито Левски - ЦСКА, като по мнението му почитателите от Пловдив били даже по-остри от тези на столичните грандове. Все отново, съгласно него, националният стадион щял да спомогне като оборудване за мирното протичане на мача.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР