Силовият министър Бойко Рашков ще проведе среща с премиера Кирил

...
Силовият министър Бойко Рашков ще проведе среща с премиера Кирил
Коментари Харесай

Рашков не казва кого от КЕВР разследва МВР

Силовият министър Бойко Рашков ще организира среща с премиера Кирил Петков. Не е ясно тъкмо в какъв брой часа и къде ще приказват, само че ще се видят по " чисто служебни срещи, които от време на време се вършат по няколко пъти дневно ", стана ясно от коментара на министъра пред публицисти след чуването му в отрасловата парламентарна комисия.

На въпрос какви документи са изпратили испанските управляващи във връзка Барселонагейт, Рашков съобщи, че най-вероятно се касае за скица за пране на пари, в която се загатва името на някогашния министър председател Бойко Борисов.

Питайте прокуратурата, питайте испанците, аз не мога да давам повече детайлности, сподели още вътрешният министър. Не е проблем, че някои има имущество в чужбина, проблем е за какво не е заявено имуществото и не е спазен законът у нас, уточни Рашков.

За това кого проверява Министерство на вътрешните работи от КЕВР, Рашков посочи, че се вършат инспекции по отношение на " Булгаргаз ". В момента от няколко дни се събират доказателства, процесуално-следствени дейности и може би на следващия ден ще има повече информация от тях, сподели министърът.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР