Силното обезлюдяване и голямата миграция през последните години са най-големите

...
Силното обезлюдяване и голямата миграция през последните години са най-големите
Коментари Харесай

Румяна Фиданова за Смолян: Трябва да се развива социалната политика

Силното обезлюдяване и огромната миграция през последните години са най-големите проблеми на Смолян, означи в предаването " Лице в лице " Румяна Фиданова, претендент за кмет на града, издигната от Движение за права и свободи.

" Проблемът с отоплението е сериозен – хората употребяват дърва и въглища, има план за смяна на горивните уреди в семействата ", по този начин Фиданова разяснява казуса с чистотата на въздуха в града. По думите й това би понижило запрашаването на въздуха, както и смяната в метода на миенето на улиците.

Ниски приходи, няма действителна индустрия, няма съществени вложители - това съгласно Фиданова обаче са най-големите и съществени проблеми на Смолян. Има дребен и междинен бизнес в града, само че заплатите са ниски, изясни тя.

Румяна Фиданова изясни, че главната й цел ще е да се намерят всички лостове, благодарение на Движение за права и свободи, с които тази обстановка да се промени.

Според нея не е належащо да се влагат толкоз доста средства в саниране, инфраструктура, строителство на спортни зали, а би трябвало да се развива обществената политика.

Контрол на всички равнища – в работата на администрация, в строителните действия и за опазването на околната среда, даде обещание претендентът за кмет на Смолян.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР