Силно, звездно присъствие разтърси тузарския Bedroom beach. Мария, Галена и

...
Силно, звездно присъствие разтърси тузарския Bedroom beach. Мария, Галена и
Коментари Харесай

Звездите се забавляват на тузарски партита

Силно, звездно наличие раздруса тузарския Bedroom beach. Мария, Галена и Алисия бяха единствено част от известните персони, които избраха да се забавляват и този уикенд в Слънчев бряг. Стилни, красиви и в съвършено въодушевление, те бяха посетители на първото от поредицата грандиозни хаус празненства на плажа.

Специално, поради него у нас дойде един от топ артистите на остров Миконос - Dj Liva K. Медиите в Гърция го дефинират, като безспорна сензация, а наличието му Слънчев бряг е гаранция, че българската клубна сцена е на международно равнище. Хиляди станаха очевидци на един героичен уикенд, в който зад пулта на клуба застана и Adriano Magone.

Когато става въпрос за Disco & Djing - Magone е същински престиж. Перфектният диджей, който употребява удивителна техника за създаване на 5 часови, невероятни сетове. Magone е актуален маестро, който връща усета и възбуждащата атмосфера на Real Djing - същинско наслаждение за феновете на танците.

Този уикенд е непокътнат за любимците на българската аудитория - Dj Mascota и Crazibiza, които ще слагат началото на същински клубен маратон. На 26 юли (петък), ще се състои паметното празненство "Inmotion Day&Night ". Зад това име стоят - Dj Mascota, D-trax, Milen Yanev, MC P и MC MICKEY. През деня, те ще пускат над 2 часа музика, от 16:00 до 18:00 часа, а началният час на вечерното събитие е 23:00 часа. Crazibiza ще бъдат зад пулта в събота вечер, като ще продължат, да пускат музика и на дневното празненство в неделя, на 28 юли. Кулминацията на сезона, се чака да бъде бутиковото шоу на Васил Надейнов.

Вечерта на 1 август ще бъде паметна за почитателите на звездата, които ще имат още веднъж опция, да участват на негов концерт, на самия морски бряг. Това се случва, единствено месец и половина, откакто Лили Иванова изнесе величествен театър на същата сцена.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР