Силно земетресение разтърси голям район на северния японски остров Хокайдо

...
Силно земетресение разтърси голям район на северния японски остров Хокайдо
Коментари Харесай

5,7 по Рихтер разлюля японския остров Хокайдо

Силно земетресение раздруса огромен регион на северния японски остров Хокайдо през днешния ден, само че няма данни за потърпевши и вреди, съобщи Асошиейтед прес.Огнището на труса, засегнал югозападната част на Хокайдо, е било на към 30 км дълбочина. Според японската метеорологическа организация земетресението е било с прелиминарен магнитуд от 5,7. Не се чака появяването на високи талази цунами, оповестява Българска телеграфна агенция.

``
реклама

Правителственият представител Йошихиде Суга сподели на конференция, че няма доказани данни за огромни вреди, само че в кабинета на министър-председателя е образуван спешен екип. В атомните електроцентрали в региона не са установени проблеми.Обществената телевизия " Ен Ейч Кей " предизвести за вероятни свличания на земни маси.През септември същият регион пострада от земетресение с магнитуд 6,7. Тогава трусът задейства десетки свлачища и лиши живота на над 40 души. Десетки хора бяха ранени.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР