„Силно впечатлен съм от начина, по който се включиха юношите

...
„Силно впечатлен съм от начина, по който се включиха юношите
Коментари Харесай

Шеф в Левски: Доверието към треньора продължава да съществува

„ Силно впечатлен съм от метода, по който се включиха юношите и желая да ги похваля. Очевидно в последна сметка, всичко щеше да се сведе до последните мачове в шампионата. Ще има напрежение явно. Виждате, че в две срещи шансът ни изневерява. Ние сме по-добрият тим. В последна сметка не съумяваме да материализираме преимуществото, което имахме”, сподели изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов след загубата на Левски с 2:3 от ЦСКА в 35-ия кръг на Първа лига.

„ Ефектът от присъединяване в Лига Европа върху бюджета не е толкоз огромен. Очевидно, в случай че се стигне до групова фаза, това е друго, само че първите елиминационните кръгове не са толкоз важни”, добави Иванов.

„ Разочарован съм, че не спечелихме през днешния ден, само че не бяхме по-слабият отбор. Днес липсваше огромна част от титулярния състав. Нашият отбор даже надигра ЦСКА. Не си потеглям компрометиран от стадиона. Що се отнася до прилючмванвето на сезона, Имаме потребност да си създадем изводите и да работим старателно. Това е една полемика, която към този момент е почнала. С приключването на шампионата, ще водим по-усилено диалозите за селекцията. Не мога повече да ви кажа”, съобщи още Красимир Иванов.

„ Ще има укрепване на дадени позиции. Всичко зависи от посоката, по която ще изберем да поемем. Ние в няколко срещи кажете го шанс или метод на игра, загубихме точки от наши неточности, тъй че можем да виним единствено себе си. Доверието към треньора продължава да съществува. Искаме да приключим този сезон и да надграждаме. Ще приказваме с него, с няколко нови футболисти и имаме да решим организационни въпроси в клуба”, разяснява изпълнителният шеф на „ сините”.

„ Делио Роси има контракт и продължава да е треньор на Левски”, съобщи Иванов.

„ Договорите на треньора и футболистите не мога да коментирам”, добави Иванов, а запитан дали става въпрос за огромна наказателна клауза в контракта на италианския треньор, Краси Иванов отговори:

„ Не е това въпросът, а какво ние желаеме да вършим.”

„ Инвестицията, която клубът е направил е оправдана. Привличането на господин Роси на новите футболисти. За страдание ние водим този диалог, знаейки че загубихме Купата на България. Има и доста позитиви, много работа беше свършена. Надявам се другата година да бъде по-успешна”, показа Красимир Иванов и продължи:

„ Имаме желание през лятото да се подсилим на някойи от постовете. Говорим за един-два прехвърлянето, нямаме желание с никой от главните да се разделяме. Участието в евротурнирите не взема решение финансовата орис на клуба. Работим всекидневно да развиваме клуба.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР