Силно се надяваме, че през април 2021 г., за когато

...
Силно се надяваме, че през април 2021 г., за когато
Коментари Харесай

Как една газирана напитка е помогнала при каскада в Смъртта може да почака

Силно се надяваме, че през април 2021 година, за когато беше пренасрочена премиерата на " Смъртта може да изчака " , най-сетне ще забележим кино лентата.

" Смъртта може да изчака " - премиерата също

На този филм въобще не му върви

Разбира се, няма по какъв начин да сме сигурни дали това ще се случи. Освен в случай че не отидем на гадателка, само че и на нея няма да повярваме. Шегата си е смешка, само че в действителност желаеме да забележим кино лентата, тъй като сме почитатели на господин Бонд, а и това ще бъде последното преобразяване на Даниел Крейг в ролята.

Ана де Армас ще взе участие, а пък Фийби Уолър Бридж (Fleabag) е взела присъединяване в писането на сюжета. И това са все неща, които ни надъхват. Надъхва ни и последната вест към кино лентата, за която научваме.

на Сеп 30, 2020 в 1:00 PDT

Според NME, продуцентите на " Смъртта може да изчака " изобщо не са щадили средства в опитите си да създадат кино лентата допустимо най-добре. Лий Морисън, който дава отговор за каскадите, споделя пред Total Film, че са похарчили съвсем 60 000 евро за Coca-Cola, която са излели на пода.

Да, знаем, че звучи необичайно, даже леко налудничаво, само че си има много положително пояснение. За една от сцените, които видяхме и в филмовия откъс, Джеймс Бонд би трябвало с мотора си да отскочи от рампа и след къс полет да се приземи на улица с плочки.

на Сеп 29, 2020 в 2:16 PDT

И това си е много рисково начинание като цяло, по тази причина Даниел Крейг е желал да се увери, че каскадьорът, който ще свърши сложното вместо него, ще получи допустимо най-хубавите условия. С изливането и изсъхването на газираната напитка плочките са ставали по лепкави, което е било добре за сцеплението на гумите при каскадата.

Джеймс Бонд потегля на нова рискова задача

" Смъртта може да изчака ", само че ние не можем

Друг плюс е, че откакто са измили площадката всичко е изглеждало доста по-чисто. И всичко това се е случило по улиците на италианския град Матера.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР