Силно се надявах, че като подкрепим Десислава Иванчева за кмет

...
Силно се надявах, че като подкрепим Десислава Иванчева за кмет
Коментари Харесай

Кадиев: В София ще се строят 20 сгради над 100 метра, това e корупция

Силно се надявах, че като подкрепим Десислава Иванчева за кмет на кв. „ Младост “, ще има смяна в статуквото. Това което виждам е, че нито един градеж не е спрян и нито една неприятна процедура не е спряна. Казах да се направи естествен търг за храната в детските градини. Не съумяха да създадат търг. Сега всяка детска градина си подписва контракт. Това сподели водачът на „ Нормална страна “ Георги Кадиев в „ Честно казано “ по БиАйТи.
Не е задоволително да си добър протестиращ. Трябва да си и добър ръководещ. София се ръководи извънредно неприятно. 12 години ГЕРБ ръководи столицата. Няма друга столица в Европа за тези 12 години, с изключение на София, която да не се е трансформирала извънредно доста. Същата нечистотия, същите наводнения, които ставаха преди. Грозно е. Появиха се цветя и изчезнаха. Бюджетът е 1,2 млрд. лева. и не виждам нищо коренно. В момента има 20 здания, които ще се застроят над 100 метра. Те ще са под дърво и камък. Това приказва за корупция в столична община. Тези планове няма по какъв начин да минат без корупция.

В София даже да имат шуробаджанащина, в огромната администрация се губи. По времето на някогашния кмет на регион „ Витоша “ Стойко Дуков, всички контракти бяха с анекси. Корупцията, в това число и измежду общинските съветници на ГЕРБ, е на доста високо равнище. Окопаха се. Хората стачкуват под прозорците на Фандъкова, тъй като схванаха, че не може по този начин да се ръководи. ГЕРБ не може да бъде надвит, до момента в който не бъде надвит в София. Това е градът с най-вече гласоподаватели. Промяната би трябвало да тръгне от София.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР